Nicholas Imms

Nicholas Imms, 1968
Født I Worcester, England. Bor og arbejder i København.

Nicholas, arbejder med træ og skaber unikke legende skulpturer.

Nicholas Imms arbejder primært i krydsfiner hvilket er et stærkt og alsidigt materiale, der giver ham mange muligheder i sit formsprog.

Træ har fortryllet ham siden han begyndte at arbejde med materialet i 1997 og han stræber efter vitalitet og en fornemmelse af rytme i formerne. Værkerne er savede efter skitser med en stiksav, huggede med huljern og derefter bemalede med akryl i klare pangfarver.

Skulpturerne skal have vibe. Nicholas Imms forsøger at skabe balance mellem ren æstetik og skævhed. Indre og ydre former og deres samspil fascinerer kunstneren, og han bliver ved med at udforske deres muligheder og hvordan de kan udtrykkes i hans materiale, træet, i både i væghængte og gulvplacerede skulpturer.

Ofte har hans værker en “mid-century Groove” idet han elsker næsten alt fra tresserne og gerne vil dele sin begejstring for periodens form- og farvesprog med beskueren.

Nicholas Imms. Galleri kbh kunst, vægskultur,billig kunst

Viser alle 15 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.