Lise Vestergaard – “Jeg tager skraldet”

SOLO-UDSTILLING
Fernisering: 20/8-2021. Kl. 17-19
Udstilling: 20/8 – 18/9 -2021.
Vi glæder os til at vise en relevant og spændende solo udstilling med Lise Vestergaard. 
Lise har lavet videointerviews med forskellige kendte mennesker, om hvordan de mener, vi kan forbedre verden. Hos nogle af dem, har hun kigget deres skrald igennem og lavet kunst ud af det. Udstillingen kommer til at indeholde video, installationer, malerier og værker i serien “Rare and common species”, som består af værker af insekter og dollarsedler foldede som insekter.
Lise fortæller: Arter og levesteder forsvinder med større hast end nogensinde før. Tilbagegangen skal stoppes, for en mangfoldig og rig natur er afgørende for liv på jorden.
Biodiversitet er det mylder af liv, som findes overalt på kloden, i form af dyr, planter, svampe, bakterier og alt levende, men den biologiske mangfoldighed forsvinder i hastigt tempo. Der uddør lige så mange arter nu, som i den tid, hvor dinosaurerne blev udslettet.
Tabet af biodiversitet er en konsekvens af samfundets intensive udnyttelse af vores landareal og brug af naturressourcer til landbrug, skovbrug, ny bebyggelse, infrastruktur og produktion.
Tabet af biodiversitet har stor betydning for vores samfund. Vi er afhængige af, at øko- systemerne fungerer og leverer tjenester som rensning af vand, jord, luft og bestøvning af vilde planter og afgrøder.
Så hvordan vi bruger vores penge, og hvordan vi investerer dem betyder alverden! Vi lever forsat i for vid udstrækning på bekostning af naturen. Vores eneste vej er naturens vej. Lad os sammen mødes på den vej.
Ved hvert køb af værker fra ‘Rare and common species’ går kr. 500 til Danmarks Natur- fredningsforening.
Scroll til toppen

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.