“Jeg tager skraldet”

Lise Vestergaard

SOLO-UDSTILLING
Fernisering: 27/8-2021. Kl. 16-19
Udstilling: 27/8 – 18/9 -2021.

Vi glæder os til at åbne dørerne for en yderst højaktuel udstilling, som vi, i Galleri kbh kunst, er meget stolte over at kunne præsentere.

 

Med trash-art-kunstværker og insekter foldet i dollars, samlet under titlen “Jeg tager skraldet,” sætter Lise Vestergaard spot på både klimakrisen, og hvordan vi som jordens mest magtfulde dyr bestemmer, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Kunstprojektet er helt konkret lavet af skrald, eller genbrug, enten udleveret af de interviewede personer eller skrald, der er genfundet på genbrugsstationen eller fundet tilfældigt i naturen.

Kunstværkerne i solo-udstillingen tager afsæt i centrale personers bud på, hvad vi kan gøre for at redde vores arts overlevelse. Det er blevet til temaerne: historie, ord, tanke, adfærd, klima, vejr, forbrug og påvirkning. Mød Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Connie Hedegaard, Jens Hesselbjerg Christensen, Jesper Teilgaard og Henrik Beha Pedersen og få deres syn på klimaproblematikken og deres idéer til, hvordan vi hver især kan være med til at bremse udviklingen.

Kunst er en del af klimakampen.

 

Mød Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Jens Hesselbjerg Christensen, Jesper Teilgaard, Henrik Beha Pedersen og Connie Hedegaard, og få deres syn på klimaproblematikken og deres idéer til, hvordan vi hver især kan være med til at bremse udviklingen.

Se mere af Lise Vestergaards kunst her på hjemmesiden.
Lise Vestergaard.
Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.