Hanne Schmidt, galleri kbh kunst

Soloudstilling med Hanne Schmidt.

A SENSE OF HOME, soloudstilling med Hanne Schmidt.
Udstilling: 1.-29. marts 2024
Fernisering: 1. marts kl. 17-19

Hanne Schmidts maleriske univers er i konstant bevægelse. Hun afprøver nye greb og nye lag kommer til. Det er ikke kun farverne og penselstrøgene, som skaber liv i hendes flader, men nu også ornamenter, strukturer og mønstre.

Udstillingen viser værker i forskellige formater i olie og flydende tusch, og som noget helt nyt introducerer hun sine keramiske værker. Det er elementer fra hendes rum, som nu har fået et tredimensionelt formsprog.

Hanne Schmidts motivunivers er rum og interiør. Forladte rum, tomme rum, forfaldne rum, åbne rum. Der er altid en stemning, som fylder i rummet, men hvilken? Det undersøger hun i sine lyriske, dramatiske, iscenesatte, eventyrlige og kontrastfyldet rum. Nogle rum har stået tomme i flere årtier, andre måske kun et øjeblik. Hanne arbejder med dobbeltheden i sine billeder, en samtidighed af tryghed, ro og spænding for under overfladen lurer alvoren.

Hvad skal der til for at føle sig hjemme? Hvad sker der egentlig bag hjemmets fire vægge? Værkerne appellerer til egen historiefortælling, stillingtagen og refleksion over et levet liv.

Mine værker er en hyldest til det uperfekte, det skæve og krakelerede, til pletterne og fejlene. Jeg ser mine rum, som forbilledlige rum. Rum, som giver beskueren lov til at se på sit eget plettede og ufejlbarlige liv med kærlige øjne”, fortæller Hanne Schmidt.

Vi inviterer indenfor til en stemningsfuld og sanselig udstilling med A SENSE OF HOME og spørger, hvor føler du dig hjemme?

Vi glæder os til at se dig i galleriet.

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.