Genklang, Galleri kbh kunst, Vivian Høi Nielsen og Linda Horn

G E N K L A N G

Fernisering: 25/8- 2023 kl. 17-19

Udstilling: 25/8 til 16/9-23. 

 

Kom med til fernisering på udstillingen “GENKLANG” med værker af billedkunstner Linda Horn og keramiker Vivian Høi Nielsen.

Vi inviterer, sammen med kunstnerne Linda Horn og Vivian Høi Nielsen, dig til fernisering på en enestående kunstudstilling, der udforsker den dybe forbindelse mellem mennesket og naturen. Udstillingen, med titlen “Genklang”, præsenterer kunstværker, der inviterer publikum til at reflektere over vores væren en del af naturen og vores evne til samtidig at iagttage og påvirke denne natur, der ligesom os er i konstant forandring og bevægelse.

De to kunstneres kreative visioner er samlet blevet til en udstilling, der gør os opmærksomme på, at vi er en del af naturen, helt ned på fraktal-niveau. Gennem forskellige medier og teknikker formidler de, på hver deres måde, et budskab om vores eksistens og sameksistens.

Du kan forvente at fordybe dig i et visuelt og følelsesmæssigt univers fyldt med malerier og grafik, der bevæger sig fra det helt jordiske til det transcenderende, og keramikskulpturer, der udforsker styrke og skrøbelighed, makro- og mikrouniverser, spiraler, hvirvler og strømninger. Alt er i forvandling og er foranderligt. 

I Lindas billedkunstneriske arbejde, kommer stregen til udtryk både via kul men også i penselføringen i maleriet, hvor hun arbejder med stregens sanselighed, nærvær og rytme som en integreret del af udtrykket. 

Vivian er optaget af at ‘fange’ en bevægelse i leret, som næsten naturstridigt fastholdes i den færdige skulptur. At ‘fryse’ bevægelsen et øjeblik, og forestille sig hvordan den igen bliver organisk og levende for at forandres – atter i bevægelse. 

“Genklang” inviterer dig til at reflektere over din rolle som deltager i naturens symfoni. 
Udstillingen “Genklang” finder sted i Galleri kbh kunst, beliggende i Øster Søgade 34, KBH K. 

Alle er hjertelig velkomne til ferniseringen eller/og til at kigge forbi og se udstillingen i udstillingsperioden.
Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.