Gruppeudstilling, kunst, galleri kbh kunst, Explosive fragility

Explosive Fragility.

Gruppeudstilling i Galleri kbh kunst med keramik af Rikke Laursen og malerier af Lasse Riisager.

 

Velkommen til fernisering på duo-udstillingen ”EXPLOSIVE FRAGILITY”

Man kan opleve Lasses Riisagers meget farverige, eksplosive malerier sammen med Rikke Laursens dynamiske lerskulpturer.

Kunstnerne Rikke Laursen og Lasse Riisager arbejder henholdsvis med dynamiske lerfigurer og farverige malerier, der forener det eksplosive og kraftfulde, hvilket skaber en interessant værk-konstellation. Alle værkerne bærer på et stærkt men skrøbeligt udtryk, der sitrer under og over ovefladen, på vidt forskellige måder.

 

RIKKE LAURSEN (1974) Keramisk skulptør

Rikke Laursens keramiske værker er modelleret i hænderne og bearbejdet indtil de er papir-tynde. Det florlette udtryk skaber fornemmelsen af en destabilisering af tyngdekraften. Visuelt forsøger Rikke at skabe et skulpturelt udtryk ved brug af en systematisk metode, der frembringer en multidimensionel form, med den intention at beskueren ikke kan regne ud hvordan formen er opbygget. Skulpturerne er håndglaserede med en pensel.

Rikke udstillede på KE 2022.

 

LASSE RIISAGER (1991) Maler

Lasse Risager betegner selv sin kunst som ekspressiv og moderne, med farvedominante abstraktioner, dannet af en lag på lag teknik, maler han dystre figurer og dyrelignende og dansende væsner frem, idet de udspringer af egne fantasier. Værkerne forsøger med deres fantasifulde og syrede udtryk at afspejle den kaotiske verden, der omgiver os mennesker. Og det lykkes med de flydende, farverige abstraktioner, som i form og udtryk skaber en fornemmelse for grænseløs liv og bevægelighed. Det giver beskueren en vej ind i værket, og samtidig skabes der et provokerende syn og forståelse af den verden vi lever i, udtrykt gennem kunstnerens perception af virkeligheden.

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.