ny udstilling, galleri kbh kunst
I hjertet af København præsenterer Galleri kbh kunst med stor glæde gruppeudstillingen “ABOUT US”.

Ferniseringen finder sted den 16. august 2024 fra kl. 17-19, hvor seks talentfulde kunstnere inviterer os ind i deres unikke kunstneriske verdener.

Udstillingen “ABOUT US” er en sammensmeltning af seks individuelle stemmer, der hver især udforsker og udtrykker deres personlige fortællinger og kunstneriske visioner. Disse kunstnere har forskellige baggrunde og arbejdsmetoder, hvilket giver udstillingen en rig og mangfoldig palet af værker, der spænder over malerier, skulpturer og andre spændende medier.

De 6 kunstnere tager dig med på en personlig rejse, hvor de gennem deres værker deler deres historie og unikke tilgang, som tilsammen giver os et indblik i deres identitet, eksistens og kunstens rolle for dem. Det bliver “about us.”

Kom og vær med til en aften fyldt med kunst og inspiration.

Deltag i ferniseringen og få mulighed for at møde kunstnerne, høre om deres processer og få et indblik i, hvordan deres personlige erfaringer og perspektiver former deres kunst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Galleri kbh kunst på Øster Søgade i København og dele denne enestående oplevelse med dig. 

Vi byder som altid på lidt til ganen.

Vi er stolte over at præsentere de 6 kunstnere, som er:

  • Ditte Løndahl
  • Emil Bagge
  • Rene Tromborg
  • David Iain Brown
  • Lars Hjortkær
  • Emil Hesk

Udstillingen er kurateret af Hesk og Borre.

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.