Pretty Awful, udstilling, fernisering, galleri kbh kunst

Pretty/Awful

Fernisering: den 29. september kl. 17-19.
Udstilling: den 29. september til den 27. oktober 2023.

Seks kunstnere tager favntag med det skønne og det grimme.

Mennesket er smukt og grimt på samme tid – både det vi er, det vi skaber, og det vi fortæller os selv og hinanden. Det kan du opleve på udstillingen Pretty/Awful i Galleri Kbh Kunst, hvor seks kunstnere skaber inddragende fortællinger om mennesket i forskellige medier og materialer.

Den menneskelige eksistens er fyldt med kontraster. De dukker op i de fortællinger, vi skaber, og i de indre og ydre landskaber, vi former. Disse fortællinger og landskaber er i fokus for de seks kunstnere på udstillingen Pretty/Awful.

“Jeg er interesseret i den uhygge og fascination, som opstår hos beskueren, i mødet med kombinationen af det grimme og det skønne. Det, som vækker modsatrettede følelser, når vi som kunstnere benytter os af en kollektiv symbolik på tværs af materialer, medier og stilarter. Jeg vil gerne have dig til at sanse det menneskelige og det (u-)naturlige på nye, sammenfiltrede måder og danne dine egne historier på tværs af kunstnernes universer,” siger kurator Kitt Buch

De seks kunstnere udstiller malerier, tegninger, videoinstallationer, tekstile og keramiske skulpturer samt performance – alle med stærke surrealistiske træk. Værkerne udfordrer på hver sin måde beskueren til at forholde sig til og værdsætte både det skønne og det grimme.

Pretty/Awful er organiseret og kurateret af billedkunstner Kitt Buch.

Udstillende kunstnere:

Hanne Nielsen Kjærsgaard (f. 1961): Maleri

Anna Seeberg Braun (f. 1979): Video og installation

Sebastian Jakobsen (f. 1996): Performance og keramiske relieffer

Eva mm Engelhardt (f. 1980): Tekstil skulptur

Heiko Müller (f. 1968/DE): Tegning

Kitt Buch (f. 1983): Maleri og installation

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.