Storm, Junkhouse, galleri kbh kunst

 

FERNISERING: 31. juli 2020. Kl. 17-19

UDSTILLING: 31. juli – 22. august 2020.

 

Duo-udstilling i Galleri kbh kunst.

 

Udstillingen ”Another Line”, i Galleri kbh kunst i København, er den anden udstilling, hvor den koreanske kunstner “JunkHouse” og den danske kunstner “Storm” samarbejder og udstiller sammen. 

 Den danske street artist Storm tog tilbage i 2017 afsted ud i Verden, på jagt efter nye eventyr og muligheder. Her endte han i Korea, hvor han fik sin første soloudstilling på plads. Han blev der i et halvt år, og var også en tur i Hong Kong i forbindelse med Art Basel og Hong Kong Walls street art festival, der finder sted hvert år i Hong Kong.

I 2018 besluttede han at tage tilbage til Korea og mødte, der første gang JunkHouse. Junkhouse er en af de “ældste” etablerede street artists fra Seoul, hun er uddannet multimedie- og grafisk designer i Seoul og Melbourne og siden 2005 har hun haft adskillige gruppe- og soloudstillinger i Korea såvel som internationalt. 

JunkHouse og Storm danner nu par, både som kærester, men også som samarbejdspartnere, hvor det har båret frugt for dem, at arbejde på at skabe nye muligheder for hinanden. Det har ført til flere forskellige projekter, de har lavet sammen og senest en udstilling i Seoul på Everyday Mooonday Gallery.

Storm fortæller: “Hendes måde at male på har på en måde store ligheder med min, i forhold til hvad jeg selv godt kan lide at arbejde med, også rent formmæssigt og farvemæssigt. Det virkede næsten naturligt, den måde vores stilarter nærmest smeltede sammen. Det har været vildt fedt at eksperimentere med, hvad vi kan lave sammen, men også inspirere til hver for sig. Vi har også masser af nye spændende projekter på programmet, hvor vi vil arbejde med andre materialer, såsom træ, marmor og granit.”

I første omgang bliver det dog flotte, farverige malerier, der kommer på programmet i Galleri kbh kunst. Hvor både fællesværker og personlige værker vil få det hele til at gå op i en højere enhed. 

“Vores første udstilling ”Desire Lines”, i Seoul, blev inspireret af at være i nye omgivelser, langt væk hjemmefra i en anden kultur og et andet land under en verdensomspændende epidemi. Vi kan begge lide at udforske de geometriske elementer og det arkitektoniske design, der omgiver os, men selvom vi bruger den samme inspiration observerer og fortolker vi det individuelt. Det inspirerede os til at skabe ”Another Line” sammen.” – fortsætter Storm. 

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor Storm vil være til stede, men pga Covid19 er det endnu usikkert om JunkHouse har mulighed for at komme til Danmark og deltage. 

Til ferniseringen vil der være en flot plakat til salg med et af de motiver som Storm & JunkHouse har skabt sammen. Den kommer til at koste 350 kr. på ferniserings dagen. Normal pris 500 kr.  Vi glæder os til at se Jer!

 

Se alle værker fra udstillingen her: STORM/JUNKHOUSE 

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.