Om Galleri kbh kunst.

Siden 2006 har Galleri kbh kunst præsenteret samtidskunst af både etablerede og upcoming kunstnere.

Galleriets profil er fortrinsvis farverig kunst og især maleriet står stærkt i kbh kunst. Herudover vises skulpturer i keramik og bronze, tegning og forskellige former for tryk og tekstilkunst.

Fællesnævneren for galleriets kunst er et ungt, friskt udtryk og en repræsentation af kunstnere, du ikke ser andre steder. Samtidig har gallerist Helle Borre gennem årene haft et skarpt øje for nye talenter og givet dem mulighed for at udstille og udvikle deres kunst, hvorfor Galleri kbh kunst med tiden er blevet kendt som et “gro-sted” for up-and-coming kunstnere.

Kort sagt tør Helle Borre satse på de og det ukendte, idet hun udelukkende vælger ud fra sin egen smag og ikke ud fra CV eller uddannelse. Galleriet er derfor også præget af den uhøjtidelige tone, som Helle Borre synes kunst skal folde sig ud i.

Omtrent 5-6 gange om året har galleriet solo- eller gruppeudstillinger med henholdsvis eksterne og interne kunstnere. Galleriet får dermed vist en bred vifte af samtidskunst i mange forskellige stilarter og udtryk.

Galleri kbh kunst har fra start haft et godt samarbejde med forskellige kunstforeninger, så er du interesseret i moderne kunst til virksomheden, hjælper og rådgiver gallerist Helle Borre gerne med indkøb, udsmykning eller udstillinger. Læs evt. mere her: Kunstforeninger

Galleri Kbh Kunst sælger kun original kunst og tryk i begrænset oplag (limited editions).

Er du i tvivl, om du har fundet det rette kunstværk, er det muligt at låne det med hjem på prøve.

Kig forbi! Der er altid noget nyt at se på og gå på opdagelse i i galleriets forskellige rum.

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.