Info

Om Galleri Kbh Kunst

Siden 2006 har Galleri kbh kunst repræsenteret ung og spændende samtidskunst af både etablerede og up-and-coming kunstnere.

Galleriet ligger på hjørnet af Øster Søgade og Rørholmsgade. Rørholmsgade er kendt for sine mange forskellige gallerier og atelierer.

I galleriet arbejder 2 kunstnere i et atelier, dertil repræsenterer galleriet fast  omkring 20 andre kunstnere. Dette betyder, at der altid er mere end 200 forskellige værker at vælge mellem i galleriet.

Omtrent 6-10 gange om året har galleriet solo- eller gruppeudstillinger med henholdsvis eksterne og interne kunstnere. Galleriet får dermed vist en bred vifte af samtidskunst i mange forskellige stilarter og udtryk, og er med tiden blevet kendt for at være et “gro-sted” for up-and-coming kunstnere. Galleriet har fra start haft et godt samarbejde med forskellige kunstforeninger. Er du interesseret i moderne kvalitetskunst til virksomheden, hjælper og rådgiver gallerist Helle Borre gerne med indkøb, udsmykning eller udstillinger. 

Læs evt. mere her: Kunstforeninger

Galleri Kbh Kunst sælger kun original kunst, og er du i tvivl, om du har fundet det rette kunstværk, er det muligt at låne det med hjem på prøve. 

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.