Lærke Laura

Lærke Laura 1993-
Født i København, opvokset i USA (Massachusetts) og på Falster.

Om Wallspaces:
Hver skulptur repræsenterer et landskab, hvoraf navnet Wallscape – en sammentrækning af “wall” og “landscape”.
Ved brug af glasskår skaber jeg en skulpturel overflade, hvilket jeg refererer til som et landskab. Det kræver materialerne samarbejder, eftersom det er selve glaskroppen, der afgør hvor og hvordan specifikke skår hæfter sig fast. Dette samarbejde er halv frustration, halv fascination, da glassets til tider egensindige natur samt manglende mulighed for at forme glasset med mine hænder, gør processen vild og rodet. Slutresultatet afspejler ikke dette, i stedet fremstår det venligt, blødt og appetitligt.
Landskabet er fremmede, underligt og navnløst. Det er selvbestemmende og rummer dualiteten af fiasko og succes. Det taktile udtryk inviterer beskueren til at røre, samtidig afskrækker materialet beskueren. Det klodsede og lidt akavede udtryk passer dårligt med vores gængse opfattelse af glas.
Jeg tiltrækkes af materialet. Hvordan det kan bearbejdes og omarbejdes grundet materialets følsomme og manipulerbare egenskaber, og må anerkende hvilke evner og færdigheder det kræver.

Lærke Laura, galleri kbh kunst, glaskunst

Viser alle 16 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.