Linda Horn – Gro

Linda Horn

“Gro”

Akryl på lærred.

160 x 110 cm

19.500,00 kr.

Ikke på lager

Linda Horn

“Gro”

Akryl på lærred.

160 x 110 cm

 

Interested buyers living outside of Denmark, please contact gallerist Helle Borre on email: info@kbhkunst for inquiries on how to order and get this art piece shipped.

 

Hvem er Kunstneren?

Linda Horn er en kunstner fra 1973.

Hun er blandt andet uddannet på kunstakademiet i Krakow.

Forholdet mellem det figurative og det abstrakte, mellem maleriet og tegningen og det gennemarbejdede og det mere frie og umiddelbare udtryk er et gennemgående greb i hendes værker. Hun arbejder i forskellige materialer som f.eks. kul, olie og grafik ofte på lærred, men lige så ofte på papir.

Hun ser mennesket som dybt forbundethed med naturen. En forbundethed som også afspejles i hendes værker.  Menneskeskikkelser træder frem i samklang med abstrakte og organiske former ofte inspireret af naturens strukturer, farver og bevægelser. Forholdet mellem det figurative og det abstrakte, mellem maleriet og tegningen, det gennemarbejdede og det mere frie og umiddelbare udtryk, er et gennemgående greb i Horn’s værker.

I hendes kunstneriske arbejde  er der en særlig sans for stregens livsgivende, sanselige og poetiske potentialer og hendes evne til at anvende farvemæssige og taktile kvaliteter i kombination med en enestående balancering af lys og skygger i hendes motiver er eminent.

 

Følg Linda på instagram her: Instagram

Se flere værker til salg af Linda her

Vægt 4 kg
Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.