Lise Vestergaard

Lise Vestergaard  1976-
  • Laver koncept udstillinger, gavlmalerier og virksomheds udsmykninger 
  • Har solgt værker til en lang række virksomheder og organisationer
  • Uddannet på Designskolen i Kolding i 2000

Lise Vestergaard “Min vision og passion er at skabe kunstprojekter som støtter sager, der på alle måder yder en prisværdig indsats, og gør en livsnødvendig forskel for natur & miljø”

Lise Vestergaards instagram

_____________________________________________________________________________________

Lise Vestergaard
“Jeg tager skraldet”
Solo-udstilling: 27/8 – 18/9 -2021.

“Med trash-art-kunstværker og insekter foldet i dollars, samlet under titlen “Jeg tager skraldet,” sætter Lise Vestergaard spot på både klimakrisen, og hvordan vi som jordens mest magtfulde dyr bestemmer, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Kunstprojektet er helt konkret lavet af skrald, eller genbrug, enten udleveret af de interviewede personer eller skrald, der er genfundet på genbrugsstationen eller fundet tilfældigt i naturen.

Kunstværkerne i solo-udstillingen tager afsæt i centrale personers bud på, hvad vi kan gøre for at redde vores arts overlevelse. Det er blevet til temaerne: historie, ord, tanke, adfærd, klima, vejr, forbrug og påvirkning. Mød Rane Willerslev, Tor Nørretranders, Connie Hedegaard, Jens Hesselbjerg Christensen, Jesper Teilgaard og Henrik Beha Pedersen og få deres syn på klimaproblematikken og deres idéer til, hvordan vi hver især kan være med til at bremse udviklingen.

Kunst er en del af klimakampen.”

Andre værker

Scroll til toppen

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.