Matway – Sprich mit deinen blumen I

Matway (Matvey Slavin)

” Sprich mit deinen blumen I” – 2023.

Mixed media på lærred i ramme

Mål med ramme: 30 x 40 cm

 

Interested buyers living outside of Denmark, please contact gallerist Helle Borre on email: info@kbhkunst for inquiries on how to order and get this art piece shipped.

 

5.000,00 kr.

Ikke på lager

Kategorier , Mærker ,
Matway (Matvey Slavin)

” Sprich mit deinen blumen I” – 2023.

Mixed media på lærred i ramme

Mål med ramme: 30 x 40 cm

 

Hvem er MatWay?

MatWay hedder i virkeligheden Matvey Slavin. Han er en tysk/dansk billedkunstner som er født i 1987 i Skt. Petersborg i Rusland. Han bor og arbejder i København.
Han er uddannet på University of Fine Arts i Hamburg og Academy of fine Arts i Vienna.

Han har udstillet et utal af gallerier, museer og steder. Heriblandt kan nævnes:
Altonaer Museum og Kunsthaus Hamburg i Hamborg, Janus-bygningen, Museet på Koldinghus, SAK Kunstbygning (Svendborg), Kunsthal Århus og Kunstbygningen i Vrå.
– Desuden har han flere arbejdslegater, samt artist in residences bag sig.

Siden 2013 har MatWay fornyet teknikken “Engraved paintings” til en metode, som han kalder grattage-teknik og han kalder sine værker neograttage-værker. Teknikken og værkerne reflekterer hans internationale baggrund. Disse værker indeholder detaljer, der refererer til flere kulturer og det bliver synligt ved nærmere undersøgelse. I hans kunstneriske proces fokuseres der på at ridse i den våde maling med paletknive af varierende slags på lærredet, hvilket skaber dybde og teksturere. Værkerne reflekterer over nutidige globale udfordringer og udforsker forskellige emner som kunstneren fordyber sig i. Hans teknik fremhæver en dynamisk balance mellem tilstedeværelse og fravær af farve og form, og afspejler sammensmeltningen af individuelle og kollektive erfaringer, integrerende elementer fra medier, dagligdagen og kunsthistorien.

Hans værker og teknik er særdeles unikke.

 

Du kan følge MatWay på instagram

Og her, på vores hjemmeside, finder du alle de værker vi har af Matway

Vægt 0,3 kg
Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.