Line Holtegaard – Black is the new me

Line Holtegaard

“Black is the new me”

Akryl på lærred.

120 x 150 cm.

22.000,00 kr.

Line Holtegaard

“Black is the new me”

Akryl på lærred.

120 x 150 cm.

 

Hvem er Line Holtegaard?

Line er fra Nordjylland. Hun er uddannet grafisk designer. Hun har designet magasiner i 20 år og har boet i København siden 2001. Hun har deltaget i “Danmarks bedste portrætmaler” på DR og har blandt andet udstillet i London og i Barcelona.

Line fortæller om sine værker:

“Skyggerne i ansigterne er fra grene med blade på. Det startede i et forsøg på at udtrykke en klimabekymring som mange har. Skyggerne repræsenterer naturen og hvor langt vi har flyttet os fra den, samtidig med at vi bekymrer os om den inde i vores huse, mens vi kigger på vores skærme og det udenfor kun er en skygge, der falder ind gennem ruden, men i virkeligheden handler værkerne meget om de mange følelser, vi har indeni os. Unges mistrivsel optager mig og hvordan de gemmer det indeni dem selv. Når man ikke smiler på et billede, så er det næsten som om man kan se ind til de skjulte følelser gennem øjnene.”

 

Du kan følge Line på hendes Instagram: drawingthelines

Se her alle de værker vi har på lager af Line her: Line Holtegaard

 

Interested buyers living outside of Denmark, please contact gallerist Helle Borre on email: info@kbhkunst for inquiries on how to order and get this art piece shipped.

Vægt 5 kg
Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.