Bettina Elbæk Pedersen: “Uden titel”

Bettina Elbæk Pedersen

“Uden titel” – 2023

Mdf med akrylmaling.

ca. 50 x 70 cm

 

 

NINA LETH & BETTINA ELBÆK PEDERSEN

Nina og Bettina er to lokale kunstnere , som har mødt hinanden i Heyspace, det nye makerspace i Hillerød. Nina er en erfaren kunstner, der arbejder med vægskulpturer, billedkunst og genbrugsmaterialer, mens Bettina er tidligere designchef hos Louis Poulsen og har en passion for lys og vægskulpturer af træ.

De to kunstnere har fundet en fælles interesse i at skabe unikke vægskulpturer sammen ved at bruge laserskæreren og genbrugsmaterialer. Projektet har fået navnet Cirkulux etfer den cirkulære materialeanvendelse og lux for lys.

Deres fælles værker er en spændende kombination af Nina’s erfaring og kreativitet med Bettinas tekniske færdigheder og passion for lys. Deres samarbejde er et unikt eksempel på, hvordan to forskellige kunstnere kan skabe noget helt nyt og spændende sammen.

———————————————————————————————————————————-

Interested buyers living outside of Denmark, please contact gallerist Helle Borre on email: info@kbhkunst for inquiries on how to order and get this art piece shipped.

6.000,00 kr.

Ikke på lager

Bettina Elbæk Pedersen

“Uden titel” – 2023

Mdf med akrylmaling.

ca. 50 x 70 cm

 

 

Vægt 0,8 kg
Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.