Peter Birk

Peter Birk 1985-
Århus
  • Har flere solo- og gruppeudstilinger bag sig i både ind- og udland. Bl.a. kan nævnes udstillinger på Christoffer Egelund Gallery og Galerie Wolfsen samt Art Basel – Miami, USA og Helium Cowboy Galleri – Hamborg, Tyskland.
  • Autodidakt kunstner.
  • Peter Birks kunstneriske karriere trækker rødder helt tilbage til teenageårene, hvor han ofte malede graffiti i de pulserende gadebilleder.

I løbet af teenageårene begyndte kunsten at fylde mere og mere, og ønsket om at leve af at udtrykke sig kreativt voksede. Passionen for kunst har betydet, at han i dag er en af Danmarks førende street art-kunstnere.

Peter Birk er særlig kendt for sin evne til at arbejde med motiver med stor nysgerrighed og yderst kreativ tilgang til farver og materialer, hvilket skaber en helt særlig stemning i værkerne.

Kunstanmelder Connie Boe Boss skriver i forbindelse med udstillingen “De Vilde Knægte”, i galleri kbh kunst, følgende:

“Peter skaber malerier med især krukker og vaser i lækre, næsten sydlandske farver, fyldt med ornamentik og symbolik, men det er ikke skønmaleri, der er en friskhed og naturlig maleglæde til stede, der gør at du bare tænker: Wow! Det er fedt, det dér!

Fordi det smukke har så moderne og storbyagtig en vibe kan det aldrig blive sofastykker, dertil er det FOR farverigt, skævt og vildt.

Han har da også en baggrund i Street Art og har som ejer af Galleri Grisk i Aarhus forestået mange gavlmalerier ind- og udland.

Her på udstillingen ser vi ham som maler – en vild knægt, der maler smukke krukker, palmer og kakler i feminine farver!”

Peters Instagram

Peter Birk, galleri kbh kunst

Viser alle 13 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.