Lisbeth Thygesen

Lisbeth Thygesen
  • Kunstnernes Påskeudstiling 2018 KP18
  • Har modtaget Publikumsprisen på Hillerød Censurerede Forårsudstilling 2018.
  • Har udstillet i flere gallerier, både solo og gruppeudstillinger, samt kunstforeninger og kunstmesser i Danmark og udlandet.

Lisbeth Thygesen er en dansk kunstner, hvis arbejde repræsenterer en spændende symbiose mellem kunst, surrealisme og spiritualitet. Som billedkunstner har Lisbeth Thygesen skabt et unikt og personligt kunstnerisk udtryk, som er inspireret af hendes erfaringer og rejser i det spirituelle rige og underbevidstheden.

Lisbeth Thygesens kunst er kendetegnet ved en figurativ, magisk realistisk stil og en passion for især den nordisk natur. Hendes kunst er ikke blot dekorativ – den er en invitation til at åbne vores øjne, vores hjerter og vores sjæle til den evige cyklus i naturen, som er til stede i hver enkelt af os.

Som billedkunstner arbejder Lisbeth Thygesen med at åbne portene til andre dimensioner og forbinde sig med usynlige kræfter, som kan påvirke vores liv og helbred på en dybere måde. Hendes arbejde er en påmindelse om, at vores liv er en del af en større helhed.

Lisbeth Thygesens kunstværker kan betragtes som en slags moderne magiske talismaner, som vi kan bruge til at minde os selv om vores forbindelse til naturen og universet. Gennem hendes kunst lærer vi at åbne vores øjne og se skønheden i livets skrøbelighed og mystik.

Lisbeth Thygesens arbejde som billedkunstner har udmøntet sig i udstillinger i både indland og udland. Hendes kunst og shamanistisk funderede spiritualitet er et stærkt vidnesbyrd om, hvordan kunst kan arbejde i harmoni med den åndelige verden og inspirere os til at opdage vores egne indre sandheder og potentiale.

Lisbeth Thygesen, Galleri, kbh, kunst

Viser alle 5 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.