Kitt Buch

Kitt Buch

1983-

København

  • Kunstskole spektrum
  • Flere publikationer i bl.a. Kunstavisen, Imaginaire XI – Contemporary Realism og 101 kunstnere (2018).
  • Flere udstillinger bag sig i gallerier, kunstforeninger samt kunstmesser.

Kitt Buchs overordnede emne er eventyr – på godt og ondt. Ligesom folkeeventyrene er også disse eventyr en spejling af det omkringliggende samfund. Ved hjælp af symboler, farver og gennemgående karaktere, samt med en stor fascination for særheder og finurligheder, sættes narrativer op, hvor hverdagslivet krydser over i eventyridyl, alt i mens katastrofen altid ligger på lur i periferien. Som en homage til de oprindelige eventyr og myter lever Kitt Buchs figurer ej heller nødvendigvis lykkeligt til deres dages ende.

De visuelle eventyr er primært fortalt gennem oliemaling, men indimellem finder også andre medier som akvarel, blyant og lejlighedsvist også skulpturer, vej ind i fortællingerne.

“Figurativ, farvestrålende og fascinerende. Skræmmende, pågående og underligt nærværende. Sådan er Kitt Buchs antagonistiske eventyrlandskab. Et univers, fyldt til randen af surrealistiske tegneserievæsener, fantastiske fortællinger fulde af symbolik, blomsterkranse og dødningehoveder. Kød, død og atombomber. Missiler, gasmasker og øjenblomster i én skøn, skræmmende og skæv kombination, i midten af pittoreske landskaber, der er en Jane Austin-roman værdig. Vi er lige her, der og midtimellem din, min og vores verden som vi kender den og som vi aldrig har set den før. På én og samme tid. Med andre ord, er der knald på, når man lader øjnene gå på opdagelse i Kitt Buchs magiske verden af pop-surrealisme, romantik og samfundskritik.” – Citat Louise Jørgensen, Magasinet Kunst webportal.

Viser alle 25 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.