Kitt Buch

Kitt Buch

1983-

København

  • Kunstskolen Spektrum 2022-2023
  • Debuterede på KS, Kunstnernes Sommerudstilling 2023.
  • Flere publikationer i bl.a. Kunstavisen, Imaginaire XI – Contemporary Realism og 101 kunstnere (2018).
  • Flere udstillinger bag sig i gallerier og kunstforeninger

“Som billedkunstner inspireres jeg af de komplekse relationer mellem mennesker og de historier, vi skaber for at forstå vores omverden. Mit arbejde udforsker denne dualitet, der også huser et samspil mellem det smukke og det grimme. Det gør jeg ved at kombinere surrealistiske, fantastiske elementer med samtidige sociale og politiske temaer, der trækker tråde både tilbage i tiden og langt ud i fremtiden.

 

Min kunst har udviklet sig over tid til at blive en mere direkte fortolkning af samfundet, og drager på inspiration fra blandt andet populærkultur, videnskab, mytologi og den kollektive symbolverden, der forbinder os.

Oliemaleri på lærred udgør hovedelementet i mit kunstneriske udtryk, men jeg benytter mig også af andre materialer såsom, epoxyler og keramik, der ligeledes bemales med oliemaling. Som noget helt nyt er jeg begyndt at udforske installation som udtryksform for mine temaer.”

 

“Figurativ, farvestrålende og fascinerende. Skræmmende, pågående og underligt nærværende. Sådan er Kitt Buchs antagonistiske eventyrlandskab. Et univers, fyldt til randen af surrealistiske tegneserievæsener, fantastiske fortællinger fulde af symbolik, blomsterkranse og dødningehoveder. Kød, død og atombomber. Missiler, gasmasker og øjenblomster i én skøn, skræmmende og skæv kombination, i midten af pittoreske landskaber, der er en Jane Austen-roman værdig. Vi er lige her, der og midtimellem din, min og vores verden som vi kender den og som vi aldrig har set den før. På én og samme tid. Med andre ord, er der knald på, når man lader øjnene gå på opdagelse i Kitt Buchs magiske verden af pop-surrealisme, romantik og samfundskritik.” – Citat Louise Jørgensen, Magasinet Kunst webportal.

Følg Kitt her:

Kitt Buch, galleri kbh kunst, København, billig kunst, samtidskunst, lilla, kød,

Viser alle 20 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.