Julie Wittrup

Julie Wittrup gik på aftenskole for at lære at strikke: Nu strikker hun små kunstværker.

Julie Wittrup, født i 1989, bosat i Aalborg. Arbejder med garn, og gerne rester. Mor til to børn, der i den grad præger hendes kunst, fordi deres tilstedeværelse giver hende så mange store følelser indeni, hun føler et behov for at udtrykke igennem dét at skabe med garn.

Hun har en kandidat i kommunikation og driver til dagligt Another Studio sammen med fotograf Mikkel Dahlstrøm, men her i galleriet har vi nu fået lov til at udstille nogle af hendes strikkede kunstværker.

“I min kunst beabejder jeg alle de bump jeg har haft på min vej. De sorte perioder, jeg er gået igennem, men som jeg i dag ser tilbage på som nogle, der har åbnet mine øjne for verden, på en helt ny måde. Som jeg i dag sætter pris på og som hver gang har lært mig noget nyt. Jeg forsøger at gøre mine små mørke ord smukke ved hjælp af farver og materialer for til sidst at ramme dem ind til væggen, som et symbol på, at de er noget værd, vigtige, og for ikke mindst at forvandle noget grimt, som jeg allerhelst har lyst til at glemme, til noget smukt, jeg må forholde mig til, hver dag jeg står op.”

Julie Wittrup, galleri kbh kunst

Viser alle 9 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.