Julie Wittrup

Julie Wittrup gik på aftenskole for at lære at strikke: Nu strikker hun små kunstværker.

 

Hun født i 1989 og bosat i Aalborg.

Hun arbejder med garn, og gerne rester og er mor til to børn, der i den grad præger hendes kunst, fordi deres tilstedeværelse giver hende så mange store følelser indeni, at hun føler et behov for at udtrykke sig igennem dét at skabe med garn.

Hun har en kandidat i kommunikation og driver til dagligt Another Studio sammen med fotograf Mikkel Dahlstrøm. Her i galleriet har vi nu fået lov til at udstille nogle af hendes strikkede kunstværker.

“I min kunst bearbejder jeg alle de bump, jeg har haft på min vej. De sorte perioder, jeg er gået igennem, men som jeg i dag ser tilbage på som nogle, der har åbnet mine øjne for verden på en helt ny måde. Perioder som jeg i dag sætter pris på, og som hver gang har lært mig noget nyt. Jeg forsøger at gøre mine små mørke ord smukke. Det forsøger jeg ved hjælp af farver og materialer for til sidst at ramme dem ind til væggen, som et symbol på, at de er noget værd og vigtige. Ikke mindst, for at forvandle noget grimt, som jeg allerhelst har lyst til at glemme, til noget smukt, som jeg må forholde mig til, hver dag jeg står op.”

Julie Wittrup, galleri kbh kunst

Viser alle 9 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.