Johan Sonne Amhild

Johan Sonne Amhild også kendt under navnet Makulator er uddannet fra Det Kongelige Kunstakademis, Arkitektskole og debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 2015.

Allerede i en ung alder eksperimenterede han med forskellige materialer og malede grafitti med hjemmelavede spraydåser og udstillede på det lokale bibliotek i Vanløse. Efter at have arbejdet med arkitektfaget i nogle år, blev det passionen for kunsten, der tog over. Arkitekturen har han dog aldrig sluppet helt, da man i mange af hans værker kan opleve referencer til arkitekturens rum og systemer.

Netop systemer og tilfældigheder er en central del i hans værker. “På en måde har værkerne sin egen vilje. Man sætter en process igang, men kender ikke resultatet”.

Ud over at eksperimentere med træ, arbejder han også med andre materialer, som keramik, tegning og fotografi. Værker der udmunder sig i et rumligt og ekspressivt univers.

Johan Sonne Amhild, Galleri Kbh kunst, kunst, billig kunst, skulptur

Viser alle 15 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.