Lisbeth Thygesen

Lisbeth Thygesen
  • Kunstnernes Påskeudstiling 2018 KP18
  • Hillerød Censurerede Forårsudstilling 2018
  • Hvidovre Censurerede Udstilling 2016 HCU16
  • Har modtaget Publikumsprisen på Hillerød Censurerede Forårsudstilling 2018.
  • Har udstillet i flere gallerier, både solo og gruppeudstillinger, samt kunstforeninger og kunstmesser i Danmark og udlandet.

Læg mærke til Lisbeth Thygesens landskaber. Dette er den nordiske natur med dybe, mørke skove, med farver præget af at være underlagt årstidens gang.

I dette landskab og disse scenerier ser vi bjørne, ræve, grævlinge og ravne, men også deciderede fantasidyr. Hun tager udgangspunkt i symbolikken der er knyttet til det enkelte dyr og planter. Hun maler f.eks. bjørnen som et symbol på styrke, mod og urokkelighed og kan finde på at plante et spirende lille egetræ dér, hvor hjertet skulle være for at vise, at selv den mest ydmyge og oversete ting kan vokse sig stor, stærk og mægtig.

I det hele taget kredser mange af Lisbeth Thygesens malerier om nødvendigheden i både at kunne hvile dybt i sig selv og turde tage springet fremad, opad og indad mod visdom. Om nødvendigheden i at nå frem til en selvindsigt, for først da kan man komme i harmoni med sine omgivelser, med naturen, verden og altet.

Lisbeth Thygesens dygtigt udførte malerier har rod i personlige erfaringer og personlige drømme, men deres budskaber er universelle og eksistentielle.

Lisbeth Thygesen, galleri, kbh kunst, maleri

Viser alle 2 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.