Brian Saaby

Brian Saaby 1979-
København
Art and drawing School in Copenhagen 2000.
Illustation And Design Form The Academy In Copenhagen 2001. Saaby har bl.a. vundet en pris for bedste udsmykning i 2009, vundet DM i art battle, og udstillet på et hav af gallerier, kunstforeninger og messer. bla. Art Herling

Brian Saaby har skabt et billedunivers baseret på de sandheder, som gemmer sig under overfladen hos alle mennesker. Alt det man ikke ser ved første øjekast, men som mange gemmer på eller tumler med. Det kan f.eks. være karakterfejl, skjulte længsler eller ønsker, som kommer til udtryk i Saabys værker.

Brian Saaby arbejder hovedsageligt med sin historiefortælling hvor han gøre brug af det genkendelige fra barndommen og kommer det over i en voksenverden der ofte er baseret på livets mørke og bizarre situationer med en del humor og budskab. Saaby vender hverdagssituationer på hovedet, og han inviterer beskueren til at gå på opdagelse og finde sin egen fortolkning af værket. Han forsøger med sine værker, at involvere og eksponere den menneskelige skrøbelighed og de problemstillinger vi stå overfor i verden. Hans innovative og intelligente tilgang til visualisering af livet og dets mange facetter lokker beskueren til at trække individet ind i billedet og se en version af det liv vi alle deler med brug af de figurer fra vores barndom.

Brian på Instagram

Brian Saaby, galleri kbh kunst, billig kunst

Viser et enkelt resultat

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.