Mia Willaume

Mia Willaume 1974 –
Roskilde
  • Statsanerkendte censurerede udstillinger: NK12, NK16, KS13, KS16 og KP17.
  • Har bl.a. gået på Kunstskolen Spectrum og Bjørn Ignatius Øckenholts Billedskole
  • Har mange udstillinger bag sig, solo- såvel som gruppe udstillinger både i DK og Sverige.  

Mia tager ofte afsæt i hverdagsobjekters simple former, som for eksempel kopper, skåle, potteplanter og møbler, som symbol på mellem-menneskelige relationer i hverdagens rum og sammenhænge.

Hun arbejder med collage, maleri og installationer, og er særligt optaget af arbejdet med mixed media; at blande og sammenføje forskellige materialer og elementer. Hun undersøger den relation, der opstår mellem disse, hvor de enten optages af hinanden eller frastødes. I materialets struktur, volume, overflade og farve ligger en indbygget identitet. De indbyggede historier blander sig med hinanden i en ny sammenhæng. Materialernes, farvernes og formernes forskellighed og lighed bruger hun i fortællingen om os selv, “de andre” og vores kulturelle bagage.

“Det handler om mennesker og relationer, om alt det, som binder os sammen, og det som skiller os ad. Jeg er optaget af vores måde at være sammen på, og vores måde at være ”os selv” på, og især feltet derimellem.” – Mia Willaume

Følg Mia Willaume på hendes Instagram

Mia Willaume, galleri kbh kunst

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.