Maria Kleis

Maria Kleis.

Maria Kleis er en dansk kunstner født i 1987 i Silkeborg. Hun bor og arbejder i København. Sideløbende med sin kunstneriske karriere, har Maria opnået stor anerkendelse som tatovør. Det har hun bl.a. gennem sin medvirken i tv-programmet “Tattoo Salonen” på TV3. Hun er som kunstner kendt for sine farverige portrætter lavet med tusindvis af prikker.

Maria har malet så længe hun kan huske. Hun er født ind i en kunstnerfamilie. Siden hun var barn, har hun arbejdet på at lære håndværket, og brugt mange år på at udvikle sit kunstneriske sprog. Det har især været igennem rejser og mange års ophold i bl.a. Tjekkiet, Spanien og USA, at hun har fundet frem til den unikke stil, som hun i dag arbejder med.

Hendes malerier, som er lavet med en unik prikke-signatur-stil, sætter et moderne touch på det klassiske renæssance portræt, blandet sammen med tattoo-subkultur. Hun formår at skildre følelser og fremprovokere stærke udtryk i sine portrætter, samtidig med at hendes tekniske kunnen og kærlighed for processen og håndværket skinner igennem.

Du kan følge Maria på hendes instagram profil her: mariakleisart

Maria Kleis, maleri, tattoo, tattovering, hænder, galleri, kbh kunst, billig kunst

Viser alle 9 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.