Annelise Fibæk

Annelise Fibæk

Digital billedkunstner & fotograf Født 1961.
Bor i Kongens Lyngby, Danmark

Annelise er en kreativ sjæl med en ustoppelig passion for kunst. Hendes karriere startede med fotografi, men i de seneste år har hun kastet sig over den digitale kunstverden, hvor hun skaber magiske, surrealistiske collager. Efter at have afsluttet sin fotografuddannelse i 1987 arbejdede Annelise som fotograf i 13 år, både i Danmark og i udlandet.

i år 2000 arbejde hun som billedredaktør på Politiken.

Annelise henter inspiration fra kunstnere som Hieronymus Bosch, Dorothea Tanning, Frida Kahlo, Leonora Carrington og Henry Darger. Derudover finder hun inspiration i naturen og i vores surrealistiske verden.

Hun beskriver sin kunst som ‘magisk realisme’. Siden barndommen har hun haft en fantasi, der kunne teleportere hende ind i malerier, fotografier eller bag trappen i dukkehuset, hvor hun kunne leve i en magisk verden. Bare for en stund. Eller krympe sig selv for at udforske en fuglerede.
Annelise unikke stil blander digitalt skabte 3D-objekter med fotografi, naturhistoriske tegninger og indskannede fundne objekter i sine collagebaserede tableauer. Herved skaber hun unikke og detaljerede værker fyldt med dyr, blomster og mystiske væsner.

Hun er en billedkunstner med en unik vision, der taler til både børn og voksne. Annelise håber, at hendes kunst kan inspirere beskuerne til at teleportere sig ind i en magisk surrealistisk verden – bare for et øjeblik.

Følg Annelise her:

www.instagram.com/annelisefibae

Annelise Fibæk, galleri kbh kunst, København, hunde, tableau,

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.