WORKSHOPS

I Galleri Kbh Kunst arrangerer vi kreative workshops.

Disse workshops tilrettelægger vi for foreninger, virksomheder eller grupper, der arrangerer forskellige kulturelle oplevelser, personaledage eller teambuilding. Vi arrangerer også gerne en workshop til jeres polterabend.

Med jævne mellemrum laver vi workshops, som du kan melde dig til som enkeltperson også. Følg med på Facebook, hvor vi løbende informerer om arrangementerne. 

Workshoppen kan finde sted dag eller aften og også i weekenden, typisk med en varighed på 2-3 timer, alt efter hvad der bliver aftalt med jer. Den kan afholdes med op til 10 personer i selve galleriet, men vi kommer også gerne ud på f.eks. arbejdspladsen og afholder arrangementet der.

Er du interesseret i at booke os til til en workshop, bedes du kontakte galleriejer Helle Borre for nærmere aftale og tilbud:

Tlf. +45 6166 6646 eller e-mail: helle.borre@gmail.com

 

Nedenfor er en beskrivelse af nogle af de workshops vi tilbyder, men har du/I selv en god idé til noget kreativt eller kunstnerisk, så står vi gerne for at arrangere det også.

CROQUIS WORKSHOP

Når vi arrangerer croquis-tegning kan vi tilbyde følgende:

  • Vi kan booke en mandlig eller kvindelig model eller evt. både en kvinde og en mand.
  • I vil blive ført igennem forskellige grunddiscipliner såsom konturtegning, bevægelsestegning og blindtegning.
  • Vi stiller tegnematerialer til rådighed f.eks. tegneplader, blyanter etc.
  • Skal croquis-workshoppen afholdes i galleriet er der plads til max. 10 personer, men vi tager gerne ud til jeres virksomhed, forening eller andre steder efter aftale. 
  • Når croquistegning bliver booket som event til polterabend, kan vi f.eks. aftale at bruden eller brudgommen også bliver tegnet af deltagerne. 

Kontakt Helle Borre for nærmere aftale og tilbud. 

Tlf. 6166 6646 eller mail: helle.borre@gmail.com

 

 

ASSEMBLAGE

Assemblage workshop.

Her får i mulighed for at lege med en masse materialer og genstande. Assemblage minder om collage, men indbefatter ud over de todimensionelle virkemidler også tredimensionelle genstande. Herved får billedet en tredimensionel reliefagtig karakter. 

  • Vi "leger" med form, farver, komposition og materialer og kombinerer det hele til unikke billeder.
  • Alle får f.eks. udleveret et 40x40 cm lærred eller træplade. Der kan aftales forskellige andre formater eller et andet antal lærreder eller plader pr. person, hvis det ønskes.
  • Vi sørger for maling, farver, lim, tegnematerialer, forskellige slags papir, blade osv. samt dimser og dingenoter til at assemblere :) Har du en genstand med hjemmefra, du synes, skal være med på dit værk, tager du den naturligvis med. 
  • Underviseren sætter jer ind i lidt farvelære og komposition inden i starter og er til stede under hele forløbet til at hjælpe, inspirere og vejlede.

Assemblageteknikken anvendtes første gang i 1910 af russeren Vladimir Baranov-Rossiné. Siden har den været anvendt af Pablo Picasso, Georges Braque, Juan Gris, Jean Arp og Kurt Schwitters. I 1950erne tog amerikanerne Jasper Johns og Robert Rauschenberg teknikken op igen i deres såkaldte Combine Paintings. I Galleri Kbh Kunst er Anne Lorenzens puslerier et godt eksempel på assemblage som kunstform.

 

Kontakt Helle Borre for at blive skrevet op til kommende workshop. 

Tlf. 6166 6646 eller mail: helle.borre@gmail.com

UPCYCLE ET MØBEL

Træt af din gamle stol? Eller trænger et andet møbel i dit hjem til en overhaling? Meld dig til vores "upcycle-workshop" og få et møbel med hjem, som er blevet til et stykke brugskunst.

På workshoppen bliver der primært arbejdet med maling, eller collage, og lakering af træmøbler. Vi leger med farverne, abstraktioner eller hvilken idé du nu har lyst til at arbejde med, for at det kan blive til dit nye, flotte, personlige stykke brugskunst.

Galleriejer Helle Borre er blandt andet kendt for hendes flotte, abstrakt bemalede Arne Jacobsen "7er-stole". Hun vil være tilstede under hele workshoppen, hvor hun vil hjælpe med at inspirere og guide dig igennem arbejdsprocessen. 

 

Kontakt Helle Borre for at skrive dig op til kommende workshop.

Tlf. 6166 6646 eller mail: helle.borre@gmail.com