Philip Hedegaard

Philip Hedegaard, 1992
Århus
  • har malet graffiti og arbejdet i træ siden han var helt lille og interessen for sjove former kommer deraf.

I graffitien mimes en 3D effekt, som leret i forvejen rummer, hvilket resulterer i et meget autentisk udtryk.

Graffitien er en del af byens kultur og dette gadekoncept, som eksisterer med sit eget sprog, som Philip er meget inspireret af.

For tiden udtrykker han sig i keramiske krukker, og kan blandt andet godt lide, hvis de ser lidt trætte ud. Philip elsker et dovent udtryk, og tror på at det dovne og humoristiske design, bl.a. med dekorationer inspireret af graffiti, kan give os et afslappet rum at være i – i denne stressede verden.

Det skete ret pludseligt, at Philip fik øjnene op for leret som udtryksform og han havde et hold af stærke keramikere, til at hjælpe sig i gang (Theis Lorentzen, Iben Harboe, Sussi Krull) Han var i praktik, hos Sussi Krull i WAUW-design.

Samtidig inspirerer naturen ham også meget, den natur hvor leret jo kommer fra.

I keramikken fascineres han af sjove og organiske former, som skabes af et naturligt materiale fra jorden: Det uberørte naturmateriale, som vi graver efter, findeler og som vi, via forskellige processer, ender med at kunne skabe hverdagens objekter ud af.

Philip Hedegaards drømme er meget åbne: Han vil gerne ramme et bredt publikum med sin keramik. Der er et hav af eksotiske steder, han gerne vil besøge og søge inspiration i, og så er der også en del keramikere og værksteder herhjemme han gerne vil arbejde for eller besøge. Den store drøm er selvfølgelig at lave kæmpe krukker!

Philip Hedegaard, galleri kbh kunst

Viser et enkelt resultat

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.