Sjulle Schulstad

Sjulle Schulstad, 

København

Solo udstillinger: Blaa Galleri, kbh 2017, Det kongelige teater 2016, Aller tryk – Kbh 2014,

Gruppe udstillinger: Galleri Christoffer Egelund – Kbh 2020, Prisskorn Galleri – Kbh 2015,  The White wall project – Kbh 2014, Kontraframe – Kbh 2013, Hillerød Teater – Hillerød 2012.

Sjulles kunst! Her er der store, abstrakte ansigter i et farverigt univers, der snørkler sig ind og ud mellem hinanden og dermed flyder sammen til en helhed af foranderlighed. De ændrer form og udtryk alt efter hvem, der kigger på dem. Kombination af Sjulles egen transformation og beskuerens transformation eller oplevelse er omdrejningspunktet for hendes kunst, hvor energierne smelter sammen. Hendes interesse ligger i den grundlæggende metamorfose (forandring, forvandling, omdannelse og omformning) af menneskets sind, væsen, sjæl, psyke og fysiske krop livet igennem.

“Det er en forvandlingsproces, vi alle gennemgår og i visse perioder af ens liv er forvandling mere ydre end indre – om omvendt. Alt er i evig proces, hvilket ligger dybt forankret i værkerne. Der er flere lag og farver, og du bliver på den måde lokket ind i værket. Det er ikke så ligetil. Det er The operation of changing“, Fortæller Sjulle.

Viser alle 10 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.