Simon Vestford

Simon Vestford 1986-
København

Simon laver håndskåret papirkunst i lag uden brug af lim eller tape, kun rammen holder papiret og værket sammen. Med inspiration fra haute couture fotografi og Europæisk ekspressionisme og impressionisme, laver han værker som bryder med den traditionelle definition af papirkunst ved nærmest at bruge papiret som maling.

“Papir er stærkt, sårbart, fleksibelt og stift på samme tid, så det kræver stor tålmodighed og forstålse at lave papirkunst, som jeg laver den. At være vild og impulsiv i en kontrolleret proces, er en hårfin balance, så skærefejl eller forkert valg af papirnuance kan give et værk et nyt liv.” 

Simon arbejder udover det traditionelle figurative motiv med, at genskabe f.eks. tøj og brugsgenstande i en abstrakt facon. Hans kantede skærestreger og skygger, som dannes gennem lagene af papir giver hans værker et spændende udtryk, der ændrer sig i forhold til lysindfaldet.

“Da papiret jeg har valgt at bruge har få nuancer, så arbejder jeg meget med hvad farver egentligt er og gør ved hinanden. En farve vil gerne være sin egen, så derfor arbejder jeg med, at understøtte eller underspille en farve med andre farver, så den valgte farve får den rigtige farve i værket. Det lyder måske indviklet, men det er den proces, som jeg elsker at arbejde med og forstå hvordan grafisk design kan oversættes til billedkunst.”

Link til Simons Instagram 

Link til web

link til Baum und Pferdgarten hvor Simon Vestfords værker er udstillet

simon vestford, galleri kbh kunst

Andre værker

Scroll til toppen

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.