Myra Sjöberg

Myra Sjöberg, 1984 –
Malmö, Sverige
  • Myra er både dansk og svensk
  • Hun har gået 1 år på Kunsthøjskolen Thorstedlund 
  • Derudover er Myra selvlært billedkunstner
  • Hun har udstillet flere steder i Danmark og Sverige, bl.a. Galerie Wolfsen, Galery Oxholm og Glassfabriken i Malmö.

Myra Sjöberg er ikke bange for at lave noget smukt. Hendes værker emmer af poetisk æstetik og luftig skønhed. Hun arbejder ofte med tynde, fine lag, hvor hun bruger oliemaling som akvarelfarve, og lader lærredet skinne igennem farverne eller lader lærredet træde råt frem. Hendes særlige teknik forstærker det uhåndgribelige og mystiske billedeunivers, som hun deler med os.

Myra beskriver selv sin kunst som inspireret af symbolismen. Hun er meget fascineret af at udforske det underbevidste gennem hendes malerier, og ser hendes lærred som en slags spejl mellem det bevidste og det ubevidste.

Hun er også vild med tegneserier og forskellige subkulturer såsom Sci Fi og Fantasy og lader også dette influere hendes udtryk.

Det er vigtigt for Myra at hendes værker er åbne og har et pust af mysterie. For Myra er billedkunsten en måde at kommunikere og forstå dét, vi ikke kan sætte ord på.

Læs et stort interview med Myra i Munthe Art Monday her

Følg Myra på Instagram

Myra Sjöberg, galleri kbh kunst

Viser alle 9 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.