Julie Peter

Julie Peter (født 1985) er en dansk kunstner med base i henholdsvis  København, Berlin og Hjørring.

Julie Peter har en Master of Arts fra Weissensee Academy of Fine Arts i Berlin, og en BA fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Hendes værker udforsker det absurde i det normale gennem objekter, stemninger og rum, hvis ironiske distance efterlades som drømmende kommentarer til hverdagens normer.

Hendes værker udstråler nogle gange en kold og latent vold eller forførelse, baseret på personlige associationer og formelle analogier, som tilskynder publikum til at lave nye personlige kontekstualiseringer. Direkte reagerende på omgivelserne bruger hun hverdagserfaringer som udgangspunkt for at skulpturere de øjeblikke, der understreger det menneskelige drama.

Værkerne konfronterer de binære forhold, vi konstant laver mellem selvet og alt andet, mellem vores eget rå selv og vores (ud-)dannede jeg. Hun finder, at modsætningerne mellem tro og adfærd afslører en implicit kejtethed, en humor, der afspejler vores egne sårbarheder.

Julie Peters instagram: juliepeter.dk

Julie Peter, galleri kbh kunst

Viser alle 14 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.