Heiko Müller

Heiko Müller
1968 –
Hamborg, Tyskland

Uddannet ved Hamburg Universitet i illustration og design.

Heikos kunst kommer fra en trang til at udforske. Han kan godt lide landet, en god udsigt, og når han først står ansigt til ansigt med den skønne natur, føler han sig straks fristet til at finde ud af, hvad den skjuler. Det mørke, der foregår bag naturens facade, kan man sige, eller dyrerigets skjulte rænkespil.

For at udtrykke dette, trækker han på forskellige stilarter som religiøs ikonkunst, renæssancemaleri og tegneseriekultur.
Han er især begejstret for den form for åndelig rædsel, du finder udtrykt i de gamle flamske mestres malerier, og han forsøger at finde ud af, hvad der sker, når du anvender den stemning på den fredfyldte og harmløse verden af landlig folkekunst.

Heiko er baseret i Tyskland, men hans værker er også blevet vist så forskellige steder som Estland, New York, Paris, Sankt Petersborg, Amsterdam og Bangkok – for blot at nævne nogle få. Han bor med sin kone og to sønner i det nordlige Tyskland nær Hamborg.

Heiko Müller, kunst, galleri kbh kunst

Viser alle 7 resultater

Andre værker

Scroll to Top

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.