Brian Saaby

Brian Saaby 1979-
København
Brian Saaby har bl.a. vundet en pris for bedste udsmykning i 2009, vundet DM i art battle, og udstillet på et hav af gallerier, kunstforeninger og messer, både i Danmark og udlandet, bl.a. i Italien på Casa Castillio.

Brian Saaby har skabt et billedunivers baseret på de sandheder, som gemmer sig under overfladen hos alle mennesker. Alt det man ikke ser ved første øjekast, men som mange gemmer på eller tumler med. Det kan f.eks. være karakterfejl, skjulte længsler eller ønsker, som kommer til udtryk i Saabys nye værker.

Saaby laver surrealistiske fortællinger med et element af humor, galskab og vilde farver. Han arbejder meget med underbevidstheden, når han maler. Stemning og motiv formes langsomt hen ad vejen, imens han får guidet sig ind på, hvor han vil hen med værket, og hvad det skal handle om. I Saabys værker gives svaret ikke på forhånd, i stedet inviteres beskueren til selv at gå på opdagelse og finde sin egen fortolkning.

Brian på Instagram

Dont take my fame away vol2, Brian Saaby,

Viser et enkelt resultat

Andre værker

Scroll til toppen

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.