Christina Julsgaard

Christina Julsgaards farverige malerier skiller sig ud fra mængden med deres signifikante, ekspressionistiske og kontrastfulde kompositioner og vi glæder os meget til at vise jer hendes koloristiske, levende og moderne univers.

Christina kan kunsten at komponere sine billeder, med en lethed, som er charmerende og en råstyrke, som kommer af en solidt malerisk temperament. Hun kan fremtvinge den grafiske stramhed, som netop kræves i det abstrakte udtryk, og hun besidder det lyriske sind, der skal til, for at malerierne udstråler poesi og stemning.

Christinas baggrund indenfor design kobler hendes værker perfekt sammen med det typiske, skandinaviske rum, hvor malerierne stilsikkert skaber lys og farve i indretningen. Christinas udtryk vækker rummets kontraster og giver hjemmet kant.

Hun har allerede et langt og spændende CV af udstillinger bag sig. I 2011 var hun blandt de 102 udvalgte danske kunstnere, som dekorerede en elefant-skulptur for det store kulturevent, Elephant Parade, som prydede Københavns gader, til fordel for at redde de asiatiske elefanter. Og senest har hun bl.a. haft en international soloudstilling på et galleri i Shanghai i Kina, som hun nu samarbejder fast med, en fællesudstilling i Hongkong og galleri-samarbejder i Holland, Frankrig og Berlin.

Christina Julsgaard, Galleri kbh kuns

Andre værker

Scroll til toppen

Vil du have invitation til ferniseringer og være med i lodtrækningen om et gavekort på 2.000 kr. til køb af kunst i galleriet?

Udfyld venligst dine informationer nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.