Tidligere udstillinger

Nadine Meinicke-Kleint, sleeping beauty project, tornerose, sleep, sculpture, skulptur, søvn, sove, tegning, maleri, blæk, ler, KE17, KE18, Kunstnernes efterårsudstilling, galleri kbh kunst, galleri, gallery, gallerie

29. september til 20. oktober 2018

Nadine Meinicke-Kleint: "Sleeping Beauty Project"

- Skulptur og blæktegninger i stor format

SOLO

 

Fernisering: fredag d. 29. september 2018 kl. 13-16

Udstilling: 29. september - 20. oktober 2018

Finissage: 20. oktober 2018

Sted: Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34, 1357 kbh  K.

 

Vågn nu op!?

Det sovende menneske må være det mest skrøbelige væsen i verden. I vågen tilstand den mægtigste art på planeten, i søvnen helt magtesløst. Nadine Meinicke-Kleints portrætter af sovende mennesker fanger og fastholder netop denne forunderligt foruroligende nøgenhed. Med mundene åbne, som ville de fortælle os noget, men uden at ytre ét eneste ord. Ude af stand til at fortælle os deres historie forbliver deres identitet uformet. Vi fortæller historier for at skabe og omskabe os selv, som et evigt foranderligt narrativ af kød og blod. Her høres kun de dybe åndedrag, og her ser vi kroppe, der ikke har travlt med at udvikle deres selvfortælling, men som i mere end én forstand hviler i sig selv. Det er et ømt syn, og de har en anden tyst, ofte drømmende beretning til os.

Meinicke-Kleint interesserer sig grundlæggende for hvordan vi sammenstykker det narrativ, der udgør vores identitet. Hun ynder at ryste posen og genopfinde eller fokusere på ufortalte aspekter af specifikke historier. Til ”Sleeping beauty project” har hun materiale-mæssigt mestendels valgt at arbejde med blæk og ler. Den sorte streg fra klassiske illustrationer af eventyr, kombineret med hendes skulpturers evigt frosne former.

Nadine Meinicke-Kleint er uddannet fra Kunstakademiet i Berlin (Universität der Künste) med speciale i skulptur. Hun bor og arbejder i Danmark, og var repræsenteret på Kunstnernes Efterårsudstilling 2017. En del af værkerne til den nye udstilling er skabt mens hun havde arbejds-ophold på Statens værksteder for kunst.

5.-7. oktober

Kunst for alle 2018

Find Galleri kbh kunst på stand 6 på kunstmessen Kunst for alle 

Hvornår: 5.-7. oktober 2018
Hvor: Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5a, 2450 København SV
 

Simon Fensholm, in retrospect, nye værker, samtidskunst, contemporary, københavn, galleri, kbh kunst

1.- 22. september 2018

Simon Fensholm

"You make my clouds swim in comfortable chaos"

- solo.

Fernisering: 1. september 2018. Kl. 13-17

Udstilling: 1.- 22. september 2018.

Simon Fensholm og kbh kunst fejrer afslutningen på 13 års samarbejde med en større retrospektiv udstilling – samt helt nye værker som bonus. En unik mulighed for at se en efterhånden etableret, ung dansk kunstners vej fra up-and-coming. Tilmed i de selvsamme lokaler, der lagde vægge til hans første udstillinger.

Simon Fensholm, født 1985, har også været repræsenteret på Kunstnernes Efterårsudstilling (2015) og Forårsudstillingen på Charlottenborg (2016).

Kunstskribent Connie Boe Boss om kunstneren:

”Han fortæller historier om menneskets skrøbelighed og angst i poetiske, og dog dystopiske scenarier. Med udgangspunkt i egne sanselige oplevelser skildrer han livet, som han ser det – og altid med den blå, melankolske farve som stemningssættende baggrund.

”To be Blue” er et grundvilkår i Fensholms univers, ikke forstået som nedtrykthed, men som en basal stemning og livsforståelse. Simon Fensholm forholder sig til tilværelsens mørke og problematiske sider og insisterer på at de findes og skal frem i lyset og i kunsten. Gennem hans billeder får man indtryk af et intellektuelt og velfunderet menneske, der tænker over vore livsvilkår og valg.

Simon Fensholm konstruerer ikke sine værker, han maler simpelthen bare – uden skitse eller idé om det endelige udtryk starter han processen og arbejder koncentreret i akrylmalingens tilgængelige hurtighed, hvorved billedet også i færdig form fremstår friskt og spontant. Det er som om det tempo, han selv og den ungdom han beskriver, lever i, sætter sig igennem i maleriet.”

Sted: Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34. KBH K.

storm, galleri kbh kunst, graffiti, street art, Christian Storm

22. juni - 5. august 2018

Christian (STORM): "Re Up"

STORM

Fernisering: fredag d. 22. juni  kl. 16-19

Udstilling: 22. juni - 5. august

Fra Seoul til København – fra gade til galleri!

Christian Storm (f. 1977) er netop returneret efter seks måneder i Seoul, Sydkorea, hvor han fordelte sin arbejdstid- og indsats mellem byens mure og atelierets lærreder, mellem bestilte værker på gadeplan og udstilling på et galleri. Vi glæder os til at præsentere hans videreudvikling af de værker på udstillingen ”Re up”. 

Vores yndlings-eksempel fra hans arbejde i Seoul er en uanselig, slidt mur til en gammel restaurant, han spottede på en af sine mange vandringer. Værtsparret havde haft stedet i 22 år og han fik deres velsignelse. Han kvitterede ved at skabe et værk med udgangspunkt i mandarin-ænder, som i Asien er et symbol på dyb kærlighed og troskab.

Christian Storm begyndte som grafitti-kunstner i starten af 90'erne. Han finder, som det er så typisk for spraydåse-entusiaster, lige så meget sin inspiration i selve byrummet, som i sit indre liv af fantasi og filosofiske overvejelser. Og det kan være både en ”travl gavl” i en hektisk bykerne såvel som øde og forladte udkantsbygninger, der udfordrer ham til et nyt værk. 

Ud over alle aktiviteterne i Seoul bør det nævnes, at han i marts i år deltog i Hong Kong Walls. Og at han opnåede sine, præcis, femten sekunders berømmelse i følgende indslag på CNN:

https://edition.cnn.com/videos/tv/2018/04/26/art-basel-talk-asia-2.cnn

Stephan Kopiczinski and Michael Birmanns (DE)

7. juni - 16. juni 2018

Die artisten im limbus

I samarbejde med Copenhagen Photo Festival præsenterer Galleri kbh kunst nye værker af 
Stephan Kopiczinski og Michael Birmanns.


Udstilling 7. - 16. juni 2018

Den tyske kunstner Stephan Kopiczinski bruger skulpturer som modeller i sine fotos. Skulpturer han selv kreerer. I serierne ”Die artisten im limbus” og ”Heile, welt” er det gennemgående materiale tin, og der portrætteres mennesker, dyr og sågar kimærer. Kunstavisens Tom Jørgensen har skrevet om kunstneren: ”S.K har tydeligvis et overskud af kreativitet og
skaberevne indbygget i sin sjæl, som ikke kan og ikke skal holdes nede.”. 

Køln-baserede Michael Birmanns har siden 2014 arbejdet med serierne ”Rhein” og ”Geister”. Før de første fotos af rhinen havde han helliget sig skyformationer i forskellige lys- og
vejrforhold, men interessen for elementerne tog nu en mere ”våd” drejning. Det blev et jævnligt ritual at dokumentere vandet, som enten et vejrfænomen eller en strøm. Verdens
gang glider i baggrunden i forhold til vandet, der vises som et lukket ”elementært” kredsløb, som samtidig synes at omslutte alting. Visse af fotografierne bruger han også som forlæg til
kul-tegninger.

10. maj -3. juni

Myra Sjöberg - Meeting the Goddess

"Meeting the Goddess"

Solo-udstilling med oliemalerier af Myra Sjöberg, 10/5-3/6, Galleri kbh kunst

Tag dit kaos med ophøjet ro!

”Mødet med Gudinden” er det sted i det klassiske heltesagn hvor hovedpersonen, svært udfordret og omsluttet af mørke, forenes med det guddommelige i ham selv og på den måde opnår nye indsigter og får nye redskaber til den videre rejse mod hæder og ære.

På Myra Sjöbergs (f. 1984) nye udstilling hos kbh kunst er det mødet mellem det menneskelige og det guddommelige, der er udgangspunktet. Hun har forsøgt at fange den stemning og den ro man oplever når man går ind i en kirke eller mediterer. Mange af malerierne er et virvar af stærke farver og sprudlende mønstre, men blikket hos hendes personlige bud på gudinder og guder er altid roligt og uudgrundeligt. Hvert billede repræsenterer altså kontrasten mellem kaos og ro, og tilbyder gerne og gæstfrit beskueren plads til hendes eller hans egen fortolknings-fantasi.

Udstillingens titel og tematik er inspireret af professor i sammenlignende mytologi Joseph Campbells berømte teori om den mytologiske helterejse, såvel som hans øvrige forskning i den symbolik, der til alle tider findes hos alle kulturer. Vores fælles fortælling, hvor essensen af fascinerende karakterer, guder og eventyrlige historier går igen uden at de enkelte folkeslag, der nærer og næres af dem, nødvendigvis har været i berøring med hinanden. Kunstneren har, som hun selv siger, altid været mere interesseret i det der forener os end det der skiller os ad.

Fernisering d. 10/5, kl. 15- 17.

Udstilling 10/5 – 3/6

Læs og se mere om Myra her: Myra Sjöberg

14. april - 5. maj 2018

"Nefelibatas - Surreal Fables" - Kitt Buch, Lisbeth Thygesen og Christina Elvira Godsk

Fernisering: lørdag d. 14. april kl. 13-16

Udstilling: 14. april - 5. maj

Det man ser når man har hovedet i skyerne.

Nefelibata er portugisisk og betyder ”sky-vandrer”. På den nye udstilling hos kbh kunst beskriver det én der lever i sin egen fantasis højere luftlag, og er ukonventionel i hverdagslivet såvel som i kunsten. På udstillingen præsenterer tre kunstnere, som alle tillader sig at drømme med ganske åbne øjne, nye værker, der forholder sig særdeles frit til en genkendelig virkelighed. Eventyrlige og fabulerende motiver og temaer har fået form og farve, og truer så herligt med at løfte vores kældergalleri til langt over byens tage. Og en udstilling i de højder kan man jo kun gå opløftet fra.

Kunstanmelder og redaktør Tom Jørgensen om Kitt Buch: ”Hun viser os som hele mennesker: sårbare, tvivlende, kærlige, ubalancerede og frygtsomme. Nogle gange skal der bare dekonstruerede eventyr til for at demonstrere præcis dette. Med sin sikre og levende streg og frodige og usentimentale fantasi har Kitt Buch fundet sin helt egen stil og sin helt egen plads i den danske kunstverden.”

Forfatter Marius Nørup-Nielsen om Lisbeth Thygesen: "I en verden, hvor alt bliver målt, vejet og dissekeret, transcenderer Lisbeth Thygesen det fysiske. Hun undersøger det, der nærer fantasien, det uforklarlige lige under vores næse, bag vores lukkede øjne og dybt i vores drømme. Følelser, fornemmelser og visioner bliver billedliggjort med udførligt malede fugle, dyr, planter og mennesker forbundet i et væld af detaljer og symboler i drømmeagtige landskaber."

Poul Brasch, skribent ved Kunstavisen om Christina Elvira Godsk: “...Øjnene sidder næsten på siden af hovedet og kan se hele vejen rundt. Naive og håbefulde er de store øjne. Ikke helt sikker på verdenen, der ofte overrasker knap så troværdig og venligt. Usikker på egen rolle i livets store spil. Symbolik er en stor del af Christina Elvira Godsks billede univers. Et enkelt billede kan sige en hel masse om hvordan vi alle har det. Følelser og længselsfulde tanker springer frem fra lærredet.”

På udstillingen “Nefelibatas” giver de tre kunstnere hver deres bud på den surrealistiske fabel og det figurative udtryk.

Læs og se mere om Kitt her: Kitt Buch

Læs og se mere om Lisbeth her: Lisbeth Thygesen

Læs og se mere om Christina her: Christina Elvira Godsk

Kasper Bauer, Martin Bjørnholt Olsen, streger, sort, hvid, grafisk, stramt, maleri, tegning, strange, collage

17. marts - 7. april 2018

White Light and Strange Exits

Kasper Bauer & Martin Bjørnholt Olsen.

"White light and strange exits"

Fernisering 17. marts kl. 15-18

Udstilling 17. marts - 7. april 2018.

Streger vandret. Lodret. På kryds og tværs. Måske symboliserende det net rutinerne lægger ned over vores hverdag. Så kommer de små skred, det skæve brud, det nølende tryk med pennen, der afsætter små pletter eller klatter og ændrer de faste former. Linjer, der bugter sig eller knækker. Det, der umiddelbart ligner fejl er i virkeligheden bevægelse. Det, der tegner nye veje i et livsmønster. Kasper Bauers (f. 1986) univers af streger kan ved første øjekast synes minimalistisk og stringent, men ved næste åbenbare variationer nok til for alvor at sætte tankerne i gang. Bauers foretrukne materialer er pen, akryl og olie på papir og lærred.

Martin Bjørnholt Olsen (f. 1986) har collagen som sin foretrukne form. Han forsøger at skabe en ny og alternativ virkelighed af skarpe modsætninger og kontraster. At udfordre harmonien med, for eksempel, atomraketter og deforme ansigter. Og sort/hvide nuancer, der blandes med stærke, klare farver. Flere af hans værker er inspireret af arkitektur, men mennesket spiller som regel en central rolle. I hans atelier rives der, klippes ud, limes, sprayes og klattes med forskellige former for tusch, olie- og spraymaling.

Begge kunstnere er opvokset i Roskilde, hvor de i deres tidlige ungdom mødtes om spraydåser og Posca-tuscher i grafitti-miljøet. Siden har de udviklet hver deres særegne udtryk. Kasper Bauer har tidligere lavet værker til Byens Hegn og udstillet hos Le Fix Gallery.

Iris Bendt Hedal, Udstilling, galleri, københavn,

10. februar - 10. marts 2018

Iris Bendt-Hedal: "The people next door"

Iris Bendt-Hedal

"The people next door"

Fernisering: lørdag den 10. februar 2018 kl. 13-15

Udstilling: 10. februar - 10. marts 2018

 

Skrevet om udstillingen af Connie Boe Boss fra Coboboblog:

Hva’ glor du på? 
Ja - hvad glor vi på når vi ser på kunst? Spørger du IRIS BENDT-HEDAL kigger vi på os selv - og THE PEOPLE NEXT DOOR - som hendes soloudstilling i Galleri Kbh Kunst hedder. Der var fernisering idag - og når du træder ind i galleriet mødes du af Iris Bendt-Hedals karakteristiske tegneserieagtige mennesker, der stirrer på dig fra alle lærreder. Konfronterende, spørgende, appellerende, fortællende...

Kunstneren fordyber sig i de mørke og dystre aspekter af menneskets følelsesliv, i grumme, barske sider af vores eksistens eller individuelle historier. Men fordi hun benytter sig af en stiliseret, dukke-lignende menneskefigur bliver vores identifikation med personerne nemmere - de er typer. Som feks den drikfældige ulækre præst eller den selvmordstruede kvinde i skoven.

De glor på os - insisterer på at fortælle os deres historier - hvortil hints gives i de øvrige elementer i billedet i fine og finurlige detaljer som ledetråde.

Iris Bendt-Hedal bruger også humoren i sine værker og vi trækker på smilebåndet over de lidt groteske figurer med høje neandertalsagtige pander, men min overordnede reaktion på disse insisterende, farvestærke og intense billeder er alvor og eftertænksomhed: Hvordan har folk ved siden af os det egentlig? Hvordan har vi det selv - hvad gemmer vi selv på af ensomme, grumme fortællinger? For ensomme er de, disse stirrende personer, fanget i en fastfrysning midt i deres livshistorie.

Det var rart at møde kunstneren selv og høre lidt om hendes tanker, og du bør absolut skynde dig hen og se The People Next Door og måske få fingre i et værk af Iris Bendt-Hedal, 32, inden hun om kort tid skal være mor og således for en tid må drosle ned på maleriet. Hun er autodidakt og jeg er imponeret over hendes præcise, figurative præstation og helt særlige, letgenkendelige univers.

9.-11. marts 2018

Hillerød Kunstdage

Kom til Hillerød Kunstdage 2018

Velkommen til Hillerød Kunstdage, Nordsjællands mest alsidige kulturbegivenhed over tre dage med kunst i hele Hillerød og et rent mekka for alle kunstinteresserede.

Du finder særudstillinger, festlige ferniseringer, workshops og koncerter. I FrederiksborgCentret er der stor kunstmesse med over 150 udstillere, her finder i også Galleri kbh kunst! 

Find os på stand 120!

Vi glæder os til at se jer til en festlig kunst-weekend!

Mere info her: Hillerød Kunstdage

18. november - 21. december 2017

Winter//17

Gruppeudstilling:

Fernisering: 18. november 2017 kl. 14-16
Udstilling 18. november - 21. december


Kom til årets sidste udstilling og nyd nye værker fra galleriets kunstnere!

Vi byder på gløgg og godter.

Her er en oplagt mulighed for at købe kunst til julegaver og for at møde flere af vores kunstnere. 

Vi glæder os til at se jer. 

Obs! Julegaver kan byttes til anden kunst eller til tilgodebeviser frem til den 12. januar 2018.

28. oktober - 11. november 2017

"From Dust"

Fernisering: 28. oktober kl. 13-15.

Udstilling 28. okt. - 11. nov. 2017

Thomas Arendt (DK), Claes Otto Jennow (DK), Jamie Linley (UK) & Christian Storm (DK)

Fire kunstnere alle med baggrund i graffiti mødes i KBH Kunst til en helt særlig gruppeudstilling. Velkommen til et indblik i urban contemporary art med universet, naturen og verdenen omkring os som omdrejningspunkt.

Del gerne og tag familie, venner og kolleger med til åbningsfernisering d 28/10 2017 kl. 13-15. Kunstnerne vil selv være tilstede og vi byder som altid på et glas.

Vi glæder os til at se dig

30. september - 26. oktober 2017.

Frank Wood: "If it's ugly, it's art"

- Olie maleri

Fernisering: 30. september kl. 13-15

Udstilling: 30. september - 26. oktober 2017.

Fra den 30. september har du mulighed for at opleve imponerende og provokerende kunst i stort format af billedkunstneren Frank Wood i Galleri kbh kunst.

Frank Wood er en figurativ maler, hvis motiver lever på kanten af surrealismen og det groteske. Han får i sine værker afløb for, hvad han kalder ustyrlige, uforklarlige, uforståelige og ofte grænseoverskridende fantasier og visioner, som fylder i hans indre. Han søger forklaringer på hemmelighederne i hans indre univers og det manifesterer sig i insisterende motiver, som får os til at reagere med lige dele fryd og forargelse; med undren og forundring.

Han startede sin karriere som sølvsmed og kom senere i mesterlære hos maleren Erwin Kuchta. Han har haft atelier og arbejdet med sine værker på værksteder i bl.a. Indien og Cuba. Han oprettede atelier i Danmark i 2009 og har siden eksperimenteret med, og udviklet sin egen specielle maleteknik, baseret på den såkaldte ”renæssance-teknik”. Denne teknik består bl.a. i at man blander malingen til et maleri helt fra bunden ved brug af ganske bestemte olier og pigmenter, der så påføres lærredet i mange lag og i ganske bestemte intervaller. Resultatet forener moderne maleteknik med gammel Italiensk materialekendskab.

Frank Wood fortæller selv om sine billeder: “Jeg har hele mit liv levet på kanten af den bekvemme, vedtagne gode smag. Jeg har altid været draget mod det mærkværdige og forunderlige i livet, søgt forklaringer de mest obskure og uventede steder, og set skrækkelige hemmeligheder i mit eget indre univers. Det er i dette grænseland, hvor det tiltrækkende og frastødende kæmper mod hinanden, at disse insisterende billeder er blevet til.”

Vi glæder os til at se jer til en stor oplevelse i Galleri kbh kunst. Kom til fernisering den 30. september kl. 13-15. Frank Wood vil selv være tilstede og galleriet byder på et glas.

Sjulle, galleri, kbh kunst

1.-22. september 2017

Sjulle: "Transformation"

 
Fernisering: 1. september 2017 Kl. 17-19.
Udstilling: 1. september - 22. september 2017
 

 

I september måned udstiller Summer Tuula Zofia Schulstad, også kendt som Sjulle, i Galleri kbh kunst på Øster Søgade.

 
Med udstillingen “Transformation” åbnes et vindue ind til kunstneren, Sjulles, egen transformation og proces, hvor, som Sjulle selv fortæller det, både det indre og det ydre er i kraftig forandring i dette øjeblik i tiden.
 
Det afspejler sig i værkerne - en lokkende samling abstrakte ansigter i et farverigt univers. Disse værker ændrer form og udtryk alt efter hvem, der kigger på dem og hvorfra. I netop dette rum opstår en mulig kombination af kunstnerens egen transformation og beskuerens. Potentialet ligger i mødet med værkernes forskellige lag. Vælg selv, hvor langt du vil gå ind i denne verden. Energierne smelter sammen i processen og transformation er til sidst uundgåelig.
 
Sjulle fortæller om hendes kunst:
“Jeg forsøger at male min indre verden. Mit liv og livet i sig selv, som jeg ser det. Jeg kan til tider bruge et mørkt og grotesk sprog. Jeg tegner og maler uden at min ego styrer. Jeg ved og føler at min indre verden maler for mig. Jeg tror ikke mit liv er så forskelligt fra andres liv, det går også op og ned for mig i livet. Jeg kan have det svært, jeg kan være lykkelig og glad, og det er det, der er mit ønske at udforske. Jeg er sikker på at jeg rammer noget i andre mennesker, når jeg maler og tegner. Jeg gør det, både fordi jeg ikke kan lade være med det, men også fordi jeg også har noget at fortælle min omverden. Jeg tror på, at det jeg gør, kan gøre en forskel i andres liv. Jeg tror på, at jeg sætter tankerne igang hos andre mennesker, og derigennem påvirker eller inspirerer dem individuelt, hvilket gør kunsten samt livet magisk og meget unikt.”
 
Galleriet byder på vin og Sjulle vil være tilstede under ferniseringen.
Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer :)
Marijana Oro, serbisk, kunst, galleri, kbh, københavn

5.-26. august 2017

Marijana Oro: "Escape to Otherness"

Marijana Oros kunst er dybt forbundet med kærlighed og hendes passion for livet. Hun forsøger at billedliggøre mennesker, dagliglivet og kærlighed som abstrakte temaer og forestillinger. Når hun arbejder, ser hun disse som rejser til steder, der hverken er materielle eller tangtible. Det der binder alle hendes værker sammen er symboler fra naturen, myter og fabler, med disse motiver danner hun nye koncepter af rejser til det ukendte og til magiske verdener.

1. - 16. juni 2017

David Lundby: "Mythological Science"

I forbindelse med Copenhagen Photofestival udstiller David Lundbye sine fantastiske, surrealistiske fotografier.

David Lundby er en fortællende kunstner. I krydsfeltet mellem hans fantasi-univers og virkeligheden opstår der surrealistiske verdener, hvor, hvad der kunne være glimt af minder, ses i en udefinerbar tid og på et bekendt, men alligevel ukendt sted.

David arbejder med fotografi og billedbehandling når han sætter de billeder sammen, som danner hans værker. Han kalder det selv for “storytelling”. Hans tvetydige motiver sættes sammen af fragmenter, som han tålmodigt går på jagt efter med sit kamera, indtil han til sidst præcist kan sætte det billede sammen, som han har set for sig.

“Storytelling” har været en stor del af David, siden han som barn opdagede, at han via sin fantasi kunne ændre hans omgivelser, så de blev til noget helt andet. Det er denne opdagelse, han nu fører videre i sine fotografier.

David er født i 1980 og har en mastergrad i “Fine Art” fra Advanced Photographic Studies, ICP-Bard College i New York. Han har udover udstillinger her i Danmark, heriblandt Sydhavsøernes Censurerede Udstilling, også haft en solo-udstilling i New York.

Der er fernisering på udstillingen torsdag den 1. juni kl 17-19. Vi byder på lidt godt til ganen og i er alle velkomne.

6. - 27. maj 2017

Signe Rømer: "Udklip"

 

Fernisering: lørdag d. 6. Maj kl. 13-15

Udstilling: 6. - 27. Maj 2017

Sted: Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34, København K.

 

Signe Rømer udstiller sine imponerende portrætter i collage i Galleri kbh kunst i maj måned. 

Collagerne ligner ved første øjekast malerier, mange tror de er akvareller, men ser man nærmere efter, opdager man, at motiverne er opbygget af små papir-udklip fra dameblade og andre kulørte magasiner. Stykke for stykke er de sat sammen, hvorved billederne, der udelukkende er portrætter, formes. Man kan sige, at Signe maler med collage.

Motiverne søger hun i film, hvor hun er fascineret af skuespillernes ansigtstræk, når de er i deres “yderste” følelser, der hvor de er skrækslagne, dybt ulykkelige, fortvivlede eller henrykte. Hun hiver øjebliksbilleder ud af deres oprindelige kontekst og danner med værkerne tilsammen en portrætserie med udtryk, der normalt ikke hører portrætgenren til.

Signe fortæller selv om sin teknik:

Jeg er optaget af collage-teknikken, hvor jeg går på opdagelse i farver og former for at skabe mine motiver. Farverne er bestemt ud fra, hvad der er tilgængeligt i magasinerne. Dette begrænser mulighederne for, hvor meget jeg selv kan styre, hvilket er en naturlig del af min arbejdsproces. Med teknikken bliver arbejdsprocessen sat helt ned i tempo. Jeg nyder langsommeligheden og udfordringen i det håndværksmæssige. Den tid og energi jeg bruger, kan aflæses i værket og er en stor del af det færdige udtryk."

Galleri kbh kunst inviterer til fernisering på udstillingen d. 6. maj 2017

Her vil Signe selv være til stede og vi byder naturligvis på et glas.

Marie Røgilds, kbh kunst, galleri, København, Copenhagen

1. - 27. april 2017

Marie Røgilds: "Marysmokefire"

Marie Røgilds   - København

Collage

Fernisering lørdag d. 1. april kl. 14-16 

Kom til fernisering og se de sprøde, farverige og unikke  collager, galleriet byder på et glas og kunstneren vil være tilstede.

Vi glæder os til at se jer! :)

 

Udstilling d. 1. - 22. april 2017

Rasmus nielsen, kbh kunst, galleri, København, Copenhagen

1. - 20. april 2017

Rasmus Nielsen "Origen"

Rasmus Nielsen: "Origin" 

- Maleri

Fernisering lørdag d. 1. april kl. 15 -18

Live performance af:

Silja Henderson (www.instagram.com/picturesofpoetry)

Claus Ankersen (www.facebook.com/clausankersen)

Udstilling d. 1. - 20. april 2017

Udstillingen hedder ”Origin” og refererer til begyndelsen/opståen. Referencen er tvetydig og henviser både til at Rasmus Nielsen i sin kunst er gået ”tilbage til det simple” i sine nye malerier. Han har arbejdet ud fra et dogme om kun at bruge rendyrket maling på lærredet. I modsætning til Rasmus Nielsens tidligere værker, som blandt andet har været kendetegnet ved blandformer som digitalt print og collage.

Men titlen fortæller også om en ny start for kunstneren i form af et mere sofistikeret og enkelt udtryk, som har været et naturligt resultat af udstillingens lange tilblivelse. Der er et simpelt udtryk i samtlige værker med rene flader, humanistiske former og et æstetisk tvist af minimalisme i bevægelserne. Paletten med kraftige farvekontraster er inspireret fra den mere ”flade” design tendens, som blandet med fragmenter underbevidstheden i form af håndskårne enkle stencils portrætter af ”de ukendte”.

I en verden af ubalance, speed-tempo og støj skaber kunstneren en smuk og inspirerende oplevelse med plads til refleksion og eftertænksomhed.

Rasmus Nielsen, født 1984, bor og arbejder i København. Han var lærling hos den samfundsrevsende kunstner Mahmoud Alibadi fra 2003-2004. Rasmus Nielsen debuterede på kunstscenen i 2005 med udstillingen “Virkelighed & Vanvid”. Siden har hans kunst være repræsenteret på en lang række udstillinger og kunstprojekter. Rasmus Nielsen har desuden udgiver bogen ”Stem på gadekunsten” og arbejdet med lokale på kunstprojekter i blandt andet Kenya og Haiti. På det belgiske kunstmuseum “Shoes Or No Shoes” er Rasmus Nielsens kunst ligeledes repræsenteret. Rasmus Nielsen er medlem af UKK.

Bella Ahlman Høyer, kbh kunst, galleri, København, Copenhagen

4. - 25. marts 2017

Bella Ahlman Høyen: "KØBENHAVN"

Bella Ahlman Høyen (1969-) - København

Maleri og tegning.

Fernisering lørdag d. 4. marts kl. 13-15

Udstilling d. 4. - 25. marts 2017

“Før jeg dør vil jeg gerne slentre byen igennem en sidste gang”, Dan Turells indledende sætning til digtet “Gennem byen en sidste gang” trænger sig på, når blikket fejer hen over Bella Ahlmans vidunderlige, skæve og stemningsfulde Københavner motiver.

Solløse sidegader afløses af facader, der læner sig skråt op ad hundrede år gamle mure og gadeskilte. Butikker, som synes, som de har været der altid. Brune værtshuse, koner på cykler, og skygger med hænderne dybt i lommen og nakken dukket.

Bellas billeder er dog ikke et farvel til byen, men et velkomment gensyn. Hendes motiver er som en kærlig hilsen fra det Københavnske dagligliv, alt det der sker i byen, men som du ikke rigtigt ser mere, men som bobler i hjertet af genkendelses glæde, når du så ser på Bellas værker.

Det kommer ikke bag på én, at Bella er født og opvokset i København. I udstillingen “KØBENHAVN” er der stor kærlighed til hverdagens København i hendes malerier og blæk-tegninger, hvor hun fortolker gadebilledet på så fin vis, at alt det flygtige og forbigående, bliver nærværende igen.

Bella har gået et år på kunstskole i Paris på Parson's School of Art and Design. Tilbage i Danmark gik hun på billedskolen på Jagtvej (nu Københavns kunstskole). Sidenhen blev hun uddannet billedkunstlærer og har udstillet i forskellige kunstforeninger og i Afrika, hvor hun har været bosiddende i 2 år med sin familie. Siden sommeren 2016 har hun været fast repræsenteret kunstner i Galleri kbh kunst.

Holder du også af København? Så gå ikke glip af denne nærværende udstilling. Kom til fernisering den 4. Marts kl. 13-15 i Galleri kbh kunst på Øster Søgade 34 i København. Galleriet byder på et glas og Bella Ahlman vil selv være til stede. Udstillingen varer til og med den 25. marts.

Alle er velkomne

5. - 25. februar 2017.

Preben Haven: "Abstrakt Energi"

Fernisering søndag d. 5. februar 2017. Kl. 13-15

Udstilling 5. - 25. februar 2017. 

I februar udstiller billedkunstner Preben Haven i Galleri kbh kunst.

Preben Haven, født i 1950, valgte først i en sen alder for alvor at satse udelukkende på at male. I begyndelsen mest seminaturalistiske menneskekroppe, men ret hurtigt valgte han det helt abstrakte maleri.

Siden midten af forrige årti er det gået stærkt, med udstillinger i kunstforeninger, deltagelse på flere kunstmesser og udstillinger på gallerier. I dag har Preben etableret sig som kunstner på fuld tid.

En grundlæggende viden om rum, form og farve har Preben Haven erhvervet sig gennem et 4 års arkitektstudie, som han i høj grad trækker på og udfordrer ham fuldt ud i hans abstrakte maleri. Hans eneste reelle begrænsning, er lærredets størrelse og malerens formåen.

Han har givet sine malerier en fællesbetegnelse "Abstrakt Energi". De skal signalere liv og energi samt udfordre beskuerens fantasi. Æstetik er ikke det primær mål, det synes han, vi har så rigeligt af. Han føler selv, at hans billeder tilfører lidt ukontrolleret modspil til det stramme, funktionelle og pæne.

Galleriet byder til ferniseringen på kaffe og kage og man kan få sig en snak med kunstneren.

7/1-2/3 2017

Stephan Kopiczinski: "BIG EMOTIONS"

Stephan Kopiczinski (1979-) Tyskland.

Fernisering lørdag d. 7. januar kl. 13-15

Udstilling 7. - 2. marts 2017

"Big Emotions" - Fotografi og skulptur.

Stephan Kopiczinski er født i 1979 og bor og arbejder i Leipzig, Tyskland. Efter først at have studeret billedkunst i Maastricht i Holland, har han studeret fotografi på Kunstakademiet i Leipzig.
Hans métier omfatter skulptur, fotografi, collage og installation, ofte kombineret med hinanden. Det er særligt karakteristisk for Kopiczinski, at der er et slående antal forskellige materialer involveret i hans værker. Det er hans overbevisning, at alle materialer er egnet til kunst, især hvis det er noget, der har været brugt før, for eksempel papir, plast, træ og sten samt mad, pels eller knogler. Kopiczinski's kunstværker genopliver vores forladte og glemte ting.

 
Stephan fortæller om sin kunst:
"For mig er det afgørende, at min kunst har en stærk personlig relation til mit liv. Som kunstner er jeg nødt til at observere mig selv, jeg må stå over for mine laster, mine ønsker og mit begær. Jeg er nødt til at provokere mig selv. Først da kan min kunst provokere andre.Hvorfor ønsker jeg at provokere? I dag kaldes hvad som helst for kunst. Alt, hvad der har en æstetisk overflade, en charmerende form eller komplementære farver. Der er ingen interesse i skjulte hemmeligheder under overfladen. Den eneste interesse er forbruget, forbruget af bedrag. Kunst bliver misbrugt til lempelse af trætte øjne og depraverede sjæle, men kunsten er ikke noget sted at hvile. Vi er nødt til at vågne fra vores tusmørke søvn. Vi er nødt til at indse, at vi er vant til en trist og kedelig virkelighed. Vi narrer os selv med let underholdning og overfladisk lykke, og undertrykker isolationssmerten. Kunst hjælper mig til at bryde ud af mine vaner, åbner mine øjne, gør mig seende igen. Det forbinder mig. I kunsten kan jeg forvise alle afgrunde i min eksistens. På den anden side kunsten et helle, hvor jeg har mulighed for at genopdage min passion for at lege. At lege som en neurotisk barn i en degenereret verden. For at opsummere, så er min kunst som en privat skriftestol stående på en legeplads. - Den vigtigste interesse for mig i udførelsen af min kunst er at tilstå og at lege."
 
Stephan Kopiczinski, Germany

"Big Emotions" - Sculpture and photography.

Stephan Kopiczinski is born in 1979. He works and lives in Leipzig, Germany. After studying fine arts in Maastricht, Netherlands, he continued to studying photography at the acadamy of fine arts in Leipzig.

His oeuvre comprises of sculpture, photography, collage and installation, often combined with each other. Especially characteristic about Kopiczinski´s work is the striking number of different materials used. It is his belief that any material is suitable for art, preferably and even more so anything used: paper, plastic, wood and stone as well as food, fur or bones. Kopiczinski´s artwork resuscitates our abandoned and forgotten things.

Stephan explains: "For me it is essential that my art has a strong personal relation to my life. As an artist I have to observe myself, I have to face my vices, wishes and desires. I have to provoke myself. Only then my artwork can provoke others. Why do I want to provoke? Today anything is called art. Anything which has an aesthetic surface, a charming form or complementary colors. There is no interest in hidden secrets under the surface. The only interest is the consumption, the consumption of deception. Art is being abused for the relaxation of tired eyes and depraved souls. But art is no place to rest. We have to awake from the twilight sleep. We have to realize that we are used to a sad and boring reality. We are fooling ourselves with eazy entertainment and superficial happiness, suppressing the pain of isolation. Art helps me to break out of my habits, opens my eyes, makes me see again. It connects me. In art I can banish all the abysses of my existence. On the other side art is the shelter where I rediscover my passion for playing. Playing like a neurotic child in a degenerated world. Summing up: My art is like a private confessional chair standing on a playground. – for this is my main interest in doing art: confessing and playing."

7. januar - 28. januar 2017

Reconstructions

David Lundbye, Asta Porsmose, Maja Nydal Eriksen.

"Reconstructions"

Fernisering: lørdag d. 7. januar kl. 13-15

Udstilling: 7. - 28. januar 2017

Fotografi

 
I juni 2016 afholdt Galleri kbh kunst OPEN CALL i forbindelse med Copenhagen Photo Festival. Nu, i januar, er det blevet tid til at vinderne af henholdsvis publikumsprisen skal udstille!

Vinderne af publikumsprisen, er tre unge og meget spændende fotografer, David Lundbye, Asta Porsmose og Maja Nydal Eriksen.
De udstiller sammen fotografier under titlen "Reconstructions". Og vi glæder os meget til at se og vise jer deres værker! 

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor vi naturligvis også byder på et glas.

12. november - 22. december 2016

WHITE & STORMY

Traditionen tro, slutter vi året af med en juleudstilling - en udstilling med galleriets faste-kunstnere.  

Fernisering: D. 12. november kl. 13-15. Alle er velkomne! Vi byder på et glas glögg og en småkage eller to ;) Så kom forbi og fejr juletiden med os.

Udstillingen kører fra lørdag d. 12. november - 22 december.

14. oktober 2016

VI HOLDER ÅBENT PÅ KULTURNATTEN.

Den 14/10 - 2016.

Kl. 18-24

Endnu en gang gentager Kunstnergaden Rørholmsgade den sjove KUNST QUIZ - hvor du kan vinde  et af 3 gavekort á 500 kr. pr. stk. Vin, snacks og smil tilbydes også.

Hvad går KUNST QUIZen ud på?
I hvert galler/værksted er der et værk, der afviger fra de øvrige udstillede værker, og det skal du finde. Herefter skriver du nummeret på værket i det udleverede skema - og så afsted til næste galleri/værksted. Når du har besøgt alle de åbne steder, afleverer du du sedlen i Rørholmsgade nr. 19. Alle rigtige svar deltager i lodtrækningen om 3 gavekort á 500,- kr til køb af kunst hos en af de deltagende værksteder/gallerier. Vinderne får direkte besked og det annonceres på Rørholmsgadens hjemmeside 
www.roerholmsgade.com

Så grib fat i partneren, veninden, vennen, børnene eller børnebørnene og få en hyggelig, sjov og inspirerende kunstaften.

16. september - 8. oktober 2016

Sissi Møller: Ice, Smoke and Wired

Fernisering: 16. september 2016. Klokken 17-19.

Udstilling: 16. september - 8. oktober 2016.

En oplevelses-udstilling med røg, lys, skulptur, maleri og koldnålsraderinger.

Erindringer om den grønlandske natur, som Sissi Møller i sin opvækst har været omgivet af, får i udstillingen “Ice, smoke and wired”, frit løb til at strømme ind over hende og videre ud i smukke manifestationer på lærred, skulptur, koldnålsraderinger og installationer.

Sissi Møllers værker kommer spontant til live. Det første penselstrøg sættes og så tager hun den derfra. Arbejdsmetoden er intuitiv og flydende. Landskaber bliver til abstrakte erindringslandskaber, modsat fotografisk, realistiske landskaber.

Tom Jørgensen, kunstanmelder på Jyllands Posten og redaktør af Kunstavisen, har skrevet om Sissis malerier, “... man kan godt genkende den grønlandske natur i Sissi Møllers malerier. Jeg har aldrig været i grønland, men fra fjernsyn og film kan jeg genkende den turkise, dybblå, sorte og hvide farveskala. Jeg kan genkende ismasserne, isbjergene, det sorte urfjeld og det turkisblå hav. Netop fordi malerierne ikke er topografiske, er det mere landskabets essens, jeg kan se og føle. Isbræernes kolossale kræfter, de pludselige og voldsomme storme og vintermørket, der gør naturen mytologisk, fuld af sære levende væsener og ånder.” og han tilføjer, “...Malerierne er hverken naturromantiske eller heroiske. De føles bare rigtige. Sådan skal det være, tænker man.”

Udstillingen i Galleri kbh kunst kommer til at rumme både malerier, koldnålsraderinger, skulpturer og installationer. Sissis inspirerende univers kan ses i galleriet fra fredag den 16. september, hvor der er fernisering kl. 17-19. Vi byder på et glas og Sissi vil selv være til stede. Alle er velkomne.

9. september - 11. September 2016

Kunst for alle

Find Galleriet på stand 87 på messen, "Kunst for alle", i Øksnehallen i København. D. 9.- 11. september.

Christina Julsgaard, kunst, design, abstrakt, farverig, skabertrang, moderne, minimalist, bo bedre, boligmagasin, indretning, interiør, new nordic, drømmehjem, kbh kunst, etableret kunst,

13. august - 4. september 2016

Christina Julsgaard: "Flow"

"Flow"

Fernisering: lørdag d. 13. august 2016. Kl. 13-15

Udstilling: d. 13. august - 4. september 2016.

Christina Julsgaard hører til dem, der elsker tempo, forandringer og udvikling, og med udstillingen ”Flow", holder hun fast i den energi. Her kaster hun sig ud i ikke kun at udstille malerier, men også dekorerede keramiske værker og nonfigurative bronceskulpturer.

Christina Julsgaard er en fremadstormende dansk nutidskunstner, som startede sin kreative karriere som tøjdesigner med eget brand. Hun forsynede butikker verden over og havde egen butik i København, men i 2009 sadlede hun om og blev fuldtidskunstner.

Hun fik straks vind i sejlene og har især bemærket sig med sine koloristiske og pulserende malerier, men har siden hen kastet sig ud i mange og nye projekter, hvor dekorerede keramiske værker og bronzeskulpturer også er blevet realiseret.

”Fælles for mine værker er, at der er tale om et slags flow mellem dem, hvor mit udtryk fra mit primære medium - malerierne - er trukket over på keramiske værker og formerne er gengivet i mine bronzeskulpturer.” Fortæller Christina Julsgaard, som oser af energi og aldrig står stille. 

”Men selvom jeg elsker udvikling og springer ud i nye projekter, må jeg også indrømme, at jeg med tiden har måtte lære at træde et skridt tilbage for ikke at miste mig selv i tempoet. Og det er det udstillingen "Flow" handler om,” uddyber hun.

I dag har Christina Julsgaard mere end 100 danske og udenlandske udstillinger bag sig, hvor hun har gjort sig bemærket med sit signifikante og meget moderne kunstneriske udtryk i både Danmark, Frankrig, Tyskland, Holland og Kina.

Christina Julsgaards nye værker kan ses i Galleri kbh kunst fra lørdag d. 13. august til søndag d. 28. august 2016. Alle er velkomne til at besøge udstillingen!

FERNISERING, LØRDAG D. 13. AUGUST KL. 13-15. 

I forbindelse med udstillingen afholdes fernisering lørdag d. 13. august kl. 13-15,  hvor galleriet, vanen tro, byder på et glas og hvor det er muligt at træffe kunstneren og få en dialog omkring hendes værker. 

maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, køb, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, post contemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå, 10 år, jubilæum

2. september 2016

Galleri kbh kunst markerer sit 10 års jubilæum!

 
Den 2. september er det 10 år siden, jeg slog dørene op til Galleri kbh kunst. Meget er sket siden starten i 2006 og galleriet er nu kendt for at repræsentere ung og spændende samtidskunst af både etablerede og up-and-coming kunstnere.

Vi fejrer jubilæet fredag d. 2. september, hvor du er velkommen til at besøge galleriet.

Der vil være 10 % rabat på alle værker i galleriet i tidsrummet kl. 11-18.

Som lovet, trækker vi en vinder, blandt alle vores modtagere af nyhedsbrevet, den heldige vinder får et gavekort på 2000,- kr til køb af kunst i galleriet.

Vær med til at skåle på galleriets jubilæum kl. 17.00.

Tusind tak til alle jer, der gør det muligt!
Af hjertet tak fordi i støtter galleriet og vores helt fantastiske kunstnere!

2. juni - 3. august 2016

Fotoudstilling: A Blink Of An Eye

 

Galleri Kbh kunst deltager i år i Copenhagen Photo Festival med udstillingen "Blink of an Eye". Galleriet har besluttet at lave et Open Call og på den måde give chancen for nye talenter fra både ind og udland. Kunstnerne er nu udvalgt og vi glæder os til at vise jer de spændende værker!

Fernisering torsdag d. 2. juni kl. 16-18

Til ferniseringen vil der være mulighed for at få en snak med nogle af fotograferne. Galleriet byder på et glas. Alle er velkomne!

Udstilling 2. juni - 3. august 2016

 

De udvalgte kunstnere er:

Maja Nydal Eriksen - Denmark

Nikos Banidis - Greece

Thomas Friderich Shæfer - Germany

David Lundbye - Denmark

Stephan Kopiczinsk i- Germany

Michael Vincent Manalo - Philippines

Asta Pormose - Denmark

Bjørn Hernes - Denmark

Jens Trapp - Denmark

Sophia Yoma Vanhala - Denmark

Isaak Nissen - Denmark

Nanna Bodekær - Denmark

Inviterede kunstnere og jury:

Mikala Valeur - Denmark

Rosa Merk - Germany

Plastik, Mikala Valeur, Rå kunst, skulptur, fotocollager, fotokunst, collage, maleri, maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, kø, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, postcontemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, de bedste, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå,

30. april. - 21. maj 2016

Mikala Valeur "PLASTIK"

"PLASTIK"

I april måned, inden udstillingen i Galleriet, vil man kunne opleve Mikala Valeurs installation turnere rundt i København.  PLASTIK TURNÉ vil kunne opleves hos Fætter Fætter, Gran Torino, Cafe Hacienda og Kruts Karport.

Turnéen rundes af med en udstilling i galleriet, hvor man vil kunne opleve instillation, plakater og fotokunst.

Fernisering lørdag d. 30. april kl. 14-16

Mikala Valeur vil være tilstede under ferniseringen og galleriet byder på et glas. Alle er velkomne!

Udstilling 30. april - 21. maj 2016

Se flere af Mikalas Værker her

Janna Kirkeby, kærlighed, parforhold, superhelte, trykhedsnarkomaner, maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, kø, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, postcontemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, de bedste, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå,

9. april. - 26. april 2016

Janna kirkeby "Superhelte & Trykhedsnarkomaner"

Fernisering lørdag d. 9. april kl. 13-16

Udstilling 9. april - 23. april 2016

Janna Kirkeby udstiller malerier i Galleri kbh kunst i april måned. 

Jannas malerier er skarpe, smukke og poetiske. Hun har en solid streg og en sikker fornemmelse for farve og komposition, og værkerne til udstillingen “Superhelte & Tryghedsnarkomaner” er ingen undtagelse.

Her har Janna lavet billeder af fine gamle hjem, som symboliserer fordums tids idealer, men hjemmene er tomme og ensomme, selv spejlbillederne er uden mennesker. Hun har fabuleret over kærlighed, uforløste drømme og forventninger i det kulturelt frisatte samfund, med den dertilhørende opløsning af borgerlige rammer og idealer, men også med det, der følger i kølvandet af friheden, af bristede illusioner om at være superhelte i eget liv. Janna vil gerne fortælle os, at vi med alle fejl og mangler alligevel er helte, at vi bliver stærkere af at “fejle”. Hun fortæller at: ”Alt i alt er værkerne tænkt som et modspil til den samfundsmæssige udvikling i dag om at alt, og især vi mennesker, skal være perfekte, men det er vi ikke.”

Galleriet byder på et glas og Janna Kirkeby vil være tilstede under ferniseringen. Alle er velkomne!

Iris Bendt-Hedal, Brian Saaby, maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, kø, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, postcontemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, de bedste, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå,

3. - 26. marts 2016

Brian Saaby & Iris Bendt Hedal - "Gyldne Tider"

Fernisering: 3. marts 2016. Kl. 17-19
Udstilling: 3.- 26. marts 2016.

Brian Saaby & Iris Bendt-Hedal: “Gyldne tider”

Brian Saaby og Iris Bendt-Hedal udstiller i marts måned deres værker i Galleri kbh kunst, med hver deres perspektiv på overskriften “Gyldne Tider”.

Gyldne tider får os til at tænke på tider, hvor alt går godt og hvor det flyder med guld. Vi husker gerne de gode oplevelser, glæden og skønheden fra fordums tid, men bag alt det vidunderlige, gemmer sig til tider knap så “gyldne” minder. Vi bærer dem med os som mere eller mindre ubevidste skygger. 

Brian har ved denne udstilling ladet sig inspirere af portrætter fra den “Gyldne tid”, renæssancen. Han har haft fokus på det rene udtryk, på skønheden og på at nyskabe det klassiske renæssanceportræt, som i vores århundrede kan virke utilnærmeligt og tungt.
I hans værker er der i stedet lagt vægt på form og klare farver, de små detaljer og det håbefulde blik, som giver portrættet en indre gylden varme, der spiller op imod de forskellige materialevalg, som modarbejder hinanden under skabelsen. Resultatet er en rå overflade, der er bearbejdet i mange lag, som skaber baggrunden i portrættet og giver det liv og stemning af gyldne tider.

Iris har udfordret sig selv til at se nærmere på relationer i familielivet, især i barndommen. Den gyldne tid, som den lykkelige barndom, får et tvist med humoristiske, men også morbide detaljer. 
Iris har, med sine nye malerier, haft et behov for at arbejde mere i dybden med mennesket, og se på de mange facetter, den menneskelige eksistens har. Hun er dybt fascineret, af det mørke vi har i os, som kan være svært at acceptere og vi derfor med kontrol holder nede og forsøger at fornægte, men som vi alligevel alle føler vi os draget mod på forskellige planer.

I begge kunstneres værker udfordres vi til at undersøge om alt nu en gang er, hvad det ved første øjekast tager siger ud som. De Gyldne Tider er måske ikke så gyldne endda, kom forbi Galleri kbh kunst og afgør det selv.

Thomas Arendt, kunst, kbh kunst, københavn, udstilling, fernisering, grafitti, univers, cirkler, fysik, fysiske love, maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, kø, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, postcontemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, de bedste, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå,

4. - 26. februar 2016

Thomas Arendt - "ECHO"

Thomas Arendt: “ECHO"

Galleriet inviterer til fernisering torsdag d. 4. februar kl. 17-20

Vi byder på et glas og Thomas vil være tilstede.

Vi glæder os til at se jer!

Thomas Arendt får sin inspirationen fra mønstre og motiver fra naturen og universet. Han ser sin kunst som en måde at udforske og forstå verden på, og arbejder med begreber som naturlovene, kaos og orden. 

Thomas Arendt har malet siden midthalvfemserne og har sin baggrund i graffiti og street art. En baggrund som stadig kommer til udtryk i hans værker. Tidligere malede han udelukkende med spraymaling. I dag har han udviklet nye teknikker og maler bl.a. med forskellige hjemmelavede værktøjer. I praksis implementeres disse i hans proces som eksperimenter, der bruger tyngdekraften som et redskab, og som lader fysik og tilfældigheder i materialernes egenskaber sætte deres præg og blive en naturlig del af værkerne. 

“ECHO" er Thomas Arendts anden udstilling baseret på et studie af cirklen, som en universel form:

"Cirklen udgør formen for ​​planeter, måner og stjerner, og til en vis grad også deres kredsløb om hinanden. Det samme gør sig gældende på jorden. Hvis du sidder ved en sø på en regnvejrsdag, vil der dannes perfekte cirkler når dråberne rammer vandet. Det kan selvfølgelig forklares med fysik. Men det gør det ikke mindre interessant. Tanken om at denne form, cirklen, er til stede i et uendeligt antal igennem universet er jo virkelig fascinerende."

maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, kø, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, postcontemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, de bedste, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå, Beth Mohr, contemporary,

9. - 30. januar 2016.

Beth Mohr: "Erindringer om eksistens"

Fernisering: lørdag d. 9. janur kl. 13-16.

 
Vi er stolte over, og ser frem til, at vi i januar skal vise jer en udstilling med Beth Mohrs værker. Værker som hun har arbejdet med på kunstakademiet i Holland. 
Beth Mohr har en lang række af udstillinger bag sig, både i indland og i udland. Hun debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 2011 og har siden haft flere værker med på forskellige censurerede udstillinger.

Udstillingen i Galleri kbh kunst, kommer til at gå tæt på relationer, familien, følelsen af ensomhed og viljen til at bryde med forventninger.

Beth skriver om sine tanker bag værkerne:

"Erindringer er personlige. Jeg har mine og du har dine. Men vi har også fælles erindringsstof – den kollektive erindring. Erindring, der består af en ophobning af generationers bevidsthedsmæssige erfaringer, som nu ligger som et fælles fysisk og mentalt geologisk grundlag for vores eksistens. Vi har fortrængt disse lags oprindelse, og omdannet dem til selvfølgeligheder. Vi står i vores færden og liv på den kollektive erindring, men oplever samtidig os selv som unikke individer i tidens centrum.

Hvis jeg forsøgsvis hæver mig op over mit eget navlebeskuende og narcissistiske fokus og kigger på livet oppefra, kan jeg måske øjne den kollektive erindring. Og se at erindringer ikke er så subjektive, som jeg først bildte mig ind. De er ens-lignende, kan grupperes, er universelle – på sin vis trivielle og monotone.

Erindringer om tomrummet efter at have mistet en nærtstående person til døden er sorgfuld, uanset hvem der erindrer. Og erindringer om ubetinget kærlighed eller svigt fremkalder ens-lignende følelser hos mennesker. Erindringer er som gentagelser i menneskers liv, cirkulære rytmer, der pulserer i evig gentagelse uden entydig binding til den aktuelle tid. På samme tid repræsenterer de øjeblikkets stilstand og uendelighedens gentagelser. For – erindringer er personlige. Og jeg har mine og du har dine." 

Udstillingen kommer til at bestå af fotos, installation, video og tekstil.

maleri, kunst, galleri Kbh kunst, galleri ved søerne, Rørholmsgade, kunstnergade, galleri, gallery, galerie, kunstner, ung, ung kunst, ny kunst, up and coming, up coming, kunsthandel, udstilling, fernisering, kø, salg, unik, smuk, flot, sej, fed, København, copenhagen, min by, visit Copenhagen, wonderful Copenhagen, Østerbro, Indre by, Søerne, kunstnergaden, Rørholmsgade, det største galleri, de bedste, maleri, collage, tegning, keramik, glas, indretning, design, mit hjem, hjem, hjemme, indretning, bo bedre, boligmagasinet, by Lassen, Lyngby vasen, architect, architectmade, arkitekt, danish design, dansk kunst, postmoderne, samtidskunst, contemporary, postcontemporary, illustration, figurativ, abstrakt, farver, farverig, sort hvid, de bedste, stemning, detaljer, grafisk, københavner, min by, rå, jul, julegave, juleudstilling, 2015

22. november til 23. december 2015

Fællesudstilling: "Vælg kunst med hjertet"

Fernisering søndag d. 22. november kl. 12-15.

Julefernisering! Kom og få et glas glögg, se udstillingen og hils på kunstnerne!

Nu er det, om vi kan lide det eller ej, ved at være jul og med det måske tid til at købe julegaver.

Skal julegaverne være helt personlige og garanteret unikke? Som kom ned i Galleri kbh kunst til vores juleudstilling.

Her er rig mulighed for at købe helt vidunderlige gaver i form af kunstværker fra vores skønne kunstnere! Alle kunstnere fra galleriet har lavet værker til denne fællesudstilling. Alt sammen til en max pris på 5000,- kr! 

Udstillingen varer til den 23. december, men kom tidligt, mens udvalget er størst! 

PS. Vi ved at kunst kan være et meget personligt valg. Derfor kan julegaver fra Galleri kbh kunst byttes til et andet værk eller til et tilgodebevis op til 10 dage efter juleaften. 

Glædelig jul!

Simon Fensholm, grafisk, street art, graffiti, bjørn, hus, kunst, kbh kunst, køb, salg, David Hockney, Banksy, Kaspar Bonnén, original, stil, illustration, Kashmir, Galleri, forhandler, København, Danmark, dansk, ung kunst, nutids kunst, samtids kunst, maleri, tegning, tryk, kunsthandel, campingvogn, cykel, træ, ung, københavner, papkasse, gadelampe, hegn, silhouette, hule, tøjsnor, udstilling, fernisering, hvis dit hoved gik af mode, november, 2015,

30. oktober til 15. november 2015.

Simon Fensholm: "HVIS DIT HOVED GIK AF MODE."

Udstilling: 30. oktober til 15. november 2015.
Fernisering: 30. oktober 2015. Kl.19-21.

HVIS DIT HOVED GIK AF MODE.

"Fortællinger fra indersiden, et sted langt inde i mit hoved, der hvor fantasi og refleksionerne gror.

Et sted hvor det umulige er muligt og det mulige nogen gange er helt umuligt. 

En autentisk skildring af virkeligheden og alle de dagdrømme den indeholder.

Her bliver penselstrøg til eskapistiske skjulesteder for det ukendte og uudforskede, i storbyens forvirrende konstruktion af neon, café latte, smart phones og  flaskesamlere.

Billederne er hermed et portræt af storbyens forvirrende konstruktioner, og den tavse poesi, der kan gemme sig lige under overfladen.

Jeg forsøger at dokumentere de stemninger og indtryk, der koges ned og sammensættes til historier om det usagte og tvetydige. Det ukendte og skjulte.

Billederne tager udgangspunkt i nysgerrighed, og skabes igennem en undersøgende proces, hvor improvisation og refleksion danner rammen for billedets æstetiske fortælling.

For mig, er det at skabe og tegne, en måde at flygte og træde ind i en ny verden uden tid eller tyngdekraft.

Jeg har et behov for at skabe og fortælle hver dag – et behov for at male, tegne, bygge en papmache-skulptur eller tømme en spraydåse. En evig drivkraft til at

Det er noget, jeg bare er nødt til at gøre. En nødvendighed.  Et behov for at trække vejret og råbe op." - Simon Fensholm

 

Simon Fensholm 1985-

Bor og arbejder i København.

MA // Kunstakademiets Designskole

 

Kom til fernisering den 30. oktober kl. 19-21. Alle er velkomne og Simon vil selv være tilstede. Vi byder naturligvis på et glas vin eller øl.

13. november 2015

øjeRum: "The Forest is Sleeping Within the Trees"

"The Forest is Sleeping Within the Trees" 
Finissage og båndrelease fredag d. 13. november i Galleri kbh kunst!


øjeRum afslutter sin udstilling i galleriet med en båndrelease.

Kom ned i galleriet og få en øl og hør øjeRums nye bånd!

Fredag d. 13. november
kl. 19-21!

Lyt til øjeRums musik her

Karen Nyholm, glaskunst, glas, kunst, kbh, kbh kunst, galleri, København, Danmark, dansk, udstilling, fernisering, september, 2015, Visit Copenhagen, bolig, indretning, design, Bo Bedre, Femina, boligmagasinet, Hjem, unika,

5.-30. september 2015

Karen Nyholm: "Nothing Gold Can Stay"

Udstilling 5.-30. september 2015

Karen Nyholms værker repræsenterer et brud med den gængse opfattelse af skulpturel glas. Hun undersøger nye former for design og motiv, og leger med klassiske mønstre og figurer, kombineret med mexicansk ikonografi og postmoderne lowbrow, sat ind i og forenet med nutidig form og komposition. I hendes værker koncentreres dertil en æstetisk følsomhed, afspejlet i afstemte farvevalg, lækre overflader og sanselig inspiration fra naturen.

Hendes kunstneriske produktion deler sig i forskellige temaer, hvor form & farve, fantasy & leg og liv & død på forskellig vis refererer til hendes eget liv med fortællinger om det nære, kærligheden, familien, barndommen, fødsler og døden. Udstillingens titel “Nothing Gold Can Stay” tager udgangspunkt i digtet af samme navn af Robert Frost. Et digt der handler om livets forgængelighed og evige foranderlighed.

Kontrast og fortælling optræder sådan i skulpturerne, at de både tiltrækker og udfordrer os med en utilsløret femininitet, fantasi og harmonisk formforståelse. Kitch og god smag mødes her i en dans, der sætter nye trin for figurativ glaskunst.

"Nothing Gold Can Stay"
Robert Frost, 1874 - 1963.

"Nature’s first green is gold, 
Her hardest hue to hold. 
Her early leaf’s a flower; 
But only so an hour. 
Then leaf subsides to leaf. 
So Eden sank to grief, 
So dawn goes down to day. 
Nothing gold can stay."

Læs mere om Karen og se flere værker her:

3.- 31. maj 2015

Steen Berg Hansen: "Tetris Virus"

Fernisering: 3. maj kl. 13-16.

Udstilling: 3.- 31. maj 2015.

Til udstillingen Tetris Virus har Steen Berg Hansen leget med et helt nyt og hyper skarpt udtryk. Han har arbejdet med de kendte, sprælske farver, som vi kender Steen for, men i en stram metodisk og matematisk arbejdsgang. Han har udfordret sig selv til at undgå f.eks. stencils og sorte outlines, for at opnå et mere ærligt og måske mere perfekt udtryk og, som Steen fortæller, så savnede han faktisk noget så malerisk nørdet, som at se farvernes møde igen, se farvernes spillen op til hinanden, uden den sorte outline til at adskille dem.

Stilændringen, som han beskriver som en både/og-ting, da han endnu ikke er føler sig færdig med den “gamle” stil, har rumsteret i hovedet på ham i længere tid. Udtrykket har han sporet sig ind på, efter inspiration fra internationale kunstnere som japanske Tomokazu Matsuyama og amerikanske Angie Jones, samt ikke mindst de spanske streetartists OKUDA og KENOR.

Steens nye værker er organiske motiver, der er blevet dekonstruerede og koncentrerede, til der kun er geometriske former tilbage. De er stramme, skarpe og kantede og vidunderligt vibrerende af hans kendte brug af farver.

Værkerne på udstillingen er alle akryl på lærred. Galleri kbh kunst har indtil videre lavet en eksklusiv aftale med Steen, om at være forhandler af hans nye værker. Vi ser frem til at vise jer den flotte nye stil.

Kunstneren vil være til stede til ferniseringen, hvor vi byder på en lille forfriskning og hvor alle er velkomne.

Steen Berg Hansen har været aktiv kunstner siden 2006 og har udstillet på bl.a. flere større gallerier og kunstmesser.

Se flere værker af Steen Berg Hansen her:

"MY ENVIRONMENT ART PROJECT"

Fernisering: 28. februar 2015. Kl. 15-19.

Udstilling: 28. februar - 28. marts  2015.

Galleri kbh kunst og kunstgruppen PuzzlePeople inviterer til udstillingen MY ENVIRONMENT ART PROJECT.

Til udstillingen vises 50 individuelle sort/hvide kunstværker skabt af 50 unge danskboende kunstnere under temaet ‘mit miljø’. Hver kunstner har fortolket et specifikt område af Danmark, som kunstneren har et personligt tilhørsforhold til. Når værkerne samles til slut, vil de danne et danmarkskort.

Men først fortjener værkerne at blive vist hver for sig!

Udover at opleve udstillingen kan du:

·      Sikre dig et eksemplar af MY ENVIRONMENT kunstbogen

·      Høre artist talks og møde de udstillende kunstnere

·      Slukke tørsten med gratis øl sponsoreret af Wiibroe Bryggeri

Kunstnere:

My Buemann, Regitze Engelsborg Karlsen, Signe Bek, Malgorzata Zabawa, Mille Dørge, Christine (Reinwald) Mansoor, Sarah Gunner-Svensson, Anna Vibe, Villiam Miklos Andersen, Ditte Kronborg, Daniel Dikov, Adam James Hommel Varab, Dan Skuflic, Aya Fabricius

Sari Christiansen, Marie Dørge, Freja Friborg, Simon Nicolaisen, Jesper Juhl Hansen, Asbjørn Sand, Ida Brockmann, Anna Fomsgaard, Julie Schrøder Hansen, Pernille LArsen, Mahmud Sahan, Christina René, Anders Reventlov, Kimmi Kawauchi, Kristine Karlshøj Leopold Petersson, Anne Kathrine Sørup, Linnea Slipsager, Peter Scherrebeck Hansen, Maria Scou Pedersen, Julie Rose Rahbek Warming, Janni Pedersen, Anne Frydendal, Anders Morre pedersen, Carina Carøe, Marie Caspersen, Puk Ewdokia Rosendalh, Melanie Ramming, Kristoffer Raasted, Emil Oscar Ekelund, Andrea Ostenfeldt, Teresa Borup Krog, Natasia Pedraja Hove, Lukas Damgaard, Anne tranholm, Anja Villumsen Oxager, Alice Cox-Harris

Se også videoen nedenfor.

Læs mere om My Environment her:

Lisbeth Thygesen, Galleri, kbh, kunst, københavn, udstilling, fernisering, samtidskunst, art, copenhagen, kunsthandel, up and coming,

Den 7. februar til den 28. februar 2015.

Lisbeth Thygesen

“Circles of life”

Fernisering: 7. februar 2015. Kl. 15-18.

Udstilling: 7. - 28. februar 2015.

Lisbeth Thygesen er en modig kunstner, der udstiller det, vi ser og det vi ikke ser. Hun går bag det, vi registrerer med det blotte øje, bag den fysiske verden, og inviterer os ind et sted, hvor der er mere mellem himmel og jord.

Hun forener i ét værk det konkrete og det abstrakte, så de to universer flyder sammen i ét hele. Sammenhængskraften understreges med cirkler inspireret af den japanske kalligrafi-stil Ensō. I og på disse cirkler maler hun udførligt fugle, dyr, planter og mennesker forbundet i drømmeagtige landskaber. Det bliver næsten fysiske manifestationer af det, der starter som intuitive lysglimt. På den måde besidder hendes værker både en lethed og en stoflighed, der giver dem en særlig balance og ro.

Der er en dragende frihed i hendes værker i spillet mellem lys og skygge, og midt i de fortryllende virkeligheder, besjælet med ekstrem detaljerigdom, åbnes der op for en sanseverden, hvor dét, der nærer fantasien, får lov til at blive undersøgt.

Lisbeth Thygesen er billedkunstner. Hun har tidligere læst kunsthistorie på Københavns Universitet, og har desuden en professionsbachelor i pædagogik med æstetiske læreprocesser som speciale.

Udstillingen omfatter både malerier på lærred og keramik.

* Ensō er en håndmalet cirkel, lavet af en eller to frie penselstrøg udført for at udtrykke et øjeblik, hvor et frit sind (til-)lader kroppen at skabe. Ensō symboliserer bl.a. indsigt, oplysthed, universet, tomrummet, alfa og omega.

Læs mere om Lisbeth her:

31. januar 2015.

Reception: Officiel åbning af vores nye lokaler.

Med stor stolthed vil vi gerne invitere alle i kunstintereserede, til den officielle åbning af galleriets nye lokaler.
Den 31. januar holder vi reception fra kl. 13-16. Vi får besøg af Adrian Hughes. Der vil være mulighed for at vinde gavekort og kunst, forsyne sig i baren, samt møde flere af vores dygtige kunstnere. Vi håber I vil hjælpe os med at sprede det spændende budskab! 
Vi ses!

De kærligste hilsner fra kbh kunst

Jul, kbh kunst, galleri, julegave, ide, kunst, gave, udstilling,

22. november-24. december 2014

Juleudstilling

Fællesudstilling i Galleri kbh kunst.

Alle kunstnere, der er knyttet til galleriet, har i den gode juleånd lavet værker til vores fælles juleudstilling. Alle værker, der udstilles har en max pris på 4000,- kr. Mon ikke der er mulighed for et par gode julegave indkøb?

Jacob Voss, udstilling, fernisering, oktober, november, 2014, kbh, kunst, københavn, blæk, tusch,

Fernisering d. 30. oktober 2014. Udstilling den 5. til 20. november 2014.

Jacob Voss

Jacob Voss: “Den sorte streg”.

Fernisering den 30. oktober 2014 kl. 17-20. Alle er velkomne!

Udstilling d. 5.-20. november 2014.

 

Jacob Voss inviterer os, i udstillingen “Den sorte streg”, indenfor i et vildt univers af insisterende mønstre, symboler og figurer.

Jacob Voss beskæftiger sig ikke med det gode menneske. Måske anfægter han endda i hans værker, at det gode menneske overhovedet eksisterer. Som en slags nutidens Hieronymus Bosch fremstiller han menneskets og universets skyggesider i et kaos af dansende djævle, groteske figurer, labyrinter, blindgyder, brændende bygninger, altseende øjne, hvislende slanger og gamle spirituelle og religiøse symboler.

Hans værker er ekstremt rige på små detaljer og man kan blive ved med at fortabe sig i nye symboler og figurer. Man får kun i flygtige øjeblikke følelsen af at forstå, hvad det er man ser på, indtil man ser noget nyt, som insisterer på at pusle i hjertet eller hjernen på én.

Hans værker er en kompleks søgen efter at forstå mennesket bag facaden, der hvor usikkerhed, angst, overtro og tilfældigheder eksisterer. Han fortæller, at han finder inspirationen gennem stemningen fra musik. Han ser de sorte streger glide sammen og arbejder så intenst, at han ikke kan slippe billedet mentalt, før han er helt færdig.

Und dig selv den fantastiske oplevelse, at se de flotte tuschtegninger af denne talentfulde, up-and-coming kunstner.

Læs mere om Jacob her:

Den 31. oktober til den 2. november 2014.

Kunst for alle

Galleri Kbh Kunst er i år med på kunstmessen "Kunst for alle" i Øksnehallen.

Vi håber på, at se en masse af jer ved vores stand og ser frem til at fortælle jer om de kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, samt vise jer nogle af de mange værker.

"Kunst for alle" afholdes den første weekend i november 2014, fra den 31.oktober til den 2. november i den smukke og stemningsfulde Øksnehallen midt i København. 

Rikke Kühn, Udstilling, fernisering, Galleri KBH Kunst, kunst, galleri, københavn,

2. oktober til 24. oktober 2014.

Rikke Kühn

Rikke Kühn Riegels: "Construction Work"

Fernisering den 2. oktober 2014 kl. 17-20. Åben for alle.

Udstilling: Den 3. oktober til den 24. oktober 2014.

I udstillingen "Construction Work" undersøger Rikke Kühn Riegels det konstruerede rums uendelige muligheder. I ti nye værker beretter hun, om et udsnit af disse, via maleriets formsprog.

Malerierne består i en serie modelstudier, der som et laboratorium bliver ramme for basale undersøgelser angående lys, skygge, refleksion, dybde og flade. Forskellige komponenter bringes sammen, hvorved et rum materialiserer sig, fordobler sig i drømmenes spejl, og atter dematerialiserer sig, idet spændingen mellem materialets fasthed og lysets efemeriske flux udspiller sig. Således søger hun at indkredse en række grundlæggende spørgsmål angående vores perception af rummet omkring os, og temaer som sansning, atmosfære, orientering og balance bliver fremtrædende. Samtidig peger værkerne tilbage på den vedblivende konstruktion, der finder sted i selve oplevelsen, hvorved spørgsmålet vendes på hovedet: Hvad betyder mit ståsted, min historie og mine drømme, for måden jeg oplever rummet omkring mig? Og hvordan adskiller den sig fra din? Rum af meningsfylde konstrueres og kolliderer, opbygges og nedbrydes som et uendeligt konstruktionsarbejde.

Rikke Kühn Riegels (f. 1984) er autodidakt billedkunstner og cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet og The New School for Social Research, New York.

 

 

Mere om Rikke Kühn her:

Iris Bendt-Hedal, kbh kunst, fernisering, udstilling, up and coming,

4. september til 25. september 2014

Iris Bendt-Hedal: "Min dualistiske verden"

Iris Bendt-Hedal: “Min dualistiske verden”.

Fernisering: Torsdag den 4. september klokken 17-20.

Udstilling: 4. - 25. september 2014.

Galleri Kbh Kunst åbner i september for en udstilling med Iris Bendt-Hedal. Gæster til udstillingen kan glæde sig til underfundige og helt unikke værker af den unge, nye spire på kunstscenen.

Iris jonglerer med komplekse tanker om dualiteter i vores verden. På det store uhåndgribelige plan, såvel som det lille, mere nære plan. Hun søger at udtrykke hendes tanker om, at der er flere sider af alt i verden. Det er den klassiske med det gode mod det onde, livet mod døden, men også alle de facetterede nuancer derimellem.

Iris værker er i virkeligheden undersøgelser af det paradoks, hun tænker, det sammensatte menneske er, i sit ensidige syn på sit eget flersidige selv, og den sammenhængskraft og forbindelse, der er imellem mennesket og naturen, men som mennesket, i vores del af verden, ofte mangler forbindelse til.

Iris fortæller: “Vi har taget patent på verden. Der findes ikke et entydigt svar omkring os mennesker, vores natur eller naturen omkring os. Derfor vil der altid være flere sider af ”vores” verden. Jeg tager derfor udgangspunkt i naturen, dyrene og mennesket i malerierne. Selvom mennesket træder meget i baggrunden, har de dog ikke nogen uvæsentlig rolle, det er nemlig især dem, der skaber de forskellige forhold, vi oplever, og som jeg prøver at skildre i mine malerier.”

Iris bruger i sine malerier visuelle virkemidler i form af geometriske former, grafiske elementer og spejlinger, blandet sammen med genkendelige billeder af verden omkring os. Resultatet er fiffige og helt unikke værker, som bare SKAL ses i virkeligheden.

Læs mere om Iris her:

Art Diva, Lo Maalue Lynghøj, udstilling, exhibit, kunst, maleri, Beyond Wonderland

30.maj til 29. juni 2014

Art Diva: "Beyond Wonderland"

"Beyond Wonderland"

Fernisering: fredag den 30. maj kl. 17-20

Udstilling: Den 30 maj til den 29. juni

 

Vær klar til at lave frit fald gennem kaninhullet, på en rejse til Art Divas billedverden, et sted hinsides eventyrlandet.

Den etablerede kunstner Lo Maalue Lynghøj, også kendt som Art Diva, har arbejdet på højtryk med den nye udstilling “Beyond Wonderland”. I hendes værker fortæller hun frit og fantasifuldt om alfer, dyr og småfolk i syrede landskaber.  

Ved første øjekast er det smukke, melankolske skikkelser, der møder ens øje, men i værkernes krinkelkroge overrumples man hurtigt af den ene hemmelighed, gemt inden i den anden. Man chokeres måske endda, for uhyggen sniger sig bestemt også ind i billedets mange sprækker.

Om Lo’s billeder har Ole Lindboe skrevet: “Lo henter sine billeder fra det indre, fra sin egen højst boblende fantasi. Her er der ingen landegrænser og ingen forhindringer, men lutter små og store historier, som kræver at blive fortalt. Hun er en sand eventyrfortæller, fyldt til randen med finurlige fortællinger.”

Kirsten-Marie Hedeland skriver: “Lo har et yderst perfektionistisk øje for detaljer. Jo flere små detaljer hun kan tilføje, jo bedre. Hun elsker at bruge den lillebitte pensel og lave små forfinede overraskelser, surrealistiske elementer og visuelle stærke effekter. Det er en enorm dybde, som skabes ved de transparente lag og hendes måde at perspektivere og sammensætte på, er uovertruffen.”

Dét er en stor kvalitet ved kunst, at man netop opdager noget, man ikke troede fandtes. Se selv efter – på udstillingen i Galleri KBH Kunst.

Lo Maalue Lynghøj debuterede på den censurerede Charlottenborgs Forårsudstilling 2007. Desuden har hun udstillet hos flere europæiske såvel som internationale gallerier – heraf kan nævnes i Paris, Cannes, Berlin, London, Miami og ikke mindst på Broadway i New York.


 

Se flere af Lo's værker her

2. april - 27. april 2014

Mia Willaume: "Fragments"

Mia Willaume: ”Fragments”.

Collageelementerne er bl.a. hentet fra personlige hverdagsting.

Mia udtaler: "Referencerne er mange, det er både ting fra mit eget liv, som har en vis betydning, men også elementer, som jeg tilfældigt er faldet over. Det være sig f.eks.: egne børnetegninger, gamle snitmønstre, lagkageservietter, gækkebreve, koncertbilletter, regnskabsark, skolebøger, kladdehæfter og kærestebreve.

Barndomsminder, erindringer, og oplevelser fra voksenlivet blander sig som samplet musik, og skaber en ny og kompleks oplevelse. Ting, der har en indbygget historie, bliver brugt i en ny sammenhæng.

Udfordringen og drivkraften for mig er, at få hele puslespillet til at gå op, få de løse ender til at hænge sammen og modsætninger til at mødes."

Udstillingen kan ses fra 1. April til den 27. april

Se flere af Mias værker her

Simon Fensholm, kunst, københavn, unge kunstnere, grafik, hus, træ, skib, akryl, lærred,

Fernisering den 31. januar 2014

Simon Fensholm: ”Underdrevet dagdrøm”

Galleri Kbh Kunst byder jer velkommen til udstilling med den spændende, unge kunstner Simon Fensholm.

Fernisering31. januar 2014 kl. 17-20

Udstilling: 1. - 28. februar 2014

Simon Fensholm har sin kunstneriske baggrund i grafitti og street art. En baggrund, der tildels stadig gennemsyrer hans nuværende udtryk, hvor både skrift og grafiske elementer spiller en væsenlig rolle.

Hans farverige billeder sprænger den grå dagligdag, og kombinationen af hans forkærlighed til utraditionelle materialevalg og hans kunstneriske færdigheder har ført til en særlig original stil, der pryder alt fra kunstforeninger til byens vægge, og fra pladecovers til børnebøger.

I arbejdet med den kommende udstilling, i Galleri Kbh Kunst, har Simon mere end før fundet sin helt egen stil. Med hans unikke penselstrøg og kombination af lak og tegning, tager han os med ind i et fantasiunivers, hvor der dagdrømmes om barndommens trygge rammer, ligusterhække, tørresnore og flyvende parcelhuse.

Der er en nysgerrighed, frihed og naivitet i Simons værker, men bag den lurer også noget skæbnesvangert. I barndommens dagdrømme gemmer sig teddy-bjørne, som måske er monstre, og storme, der hvirvler trygge huse op i luften. Der gemmer sig mere bag idyllen og friheden end ved første øjekast og det gør Simons værker meget spændende at fordybe sig i.

Simon Fensholm udstillede første gang i Galleri Kbh Kunst tilbage i 2008 og har siden været fast repræsenteret i galleriet. I mellemtiden har han blandt andet lavet flere udstillinger, brugt en masse tid i sit atelier samt studeret på kunstakademiets designskole de sidste fem år.

Udstillingen har værker af Simon Fensholm i form af lamper, tegninger og malerier.

Se nogle af Simons værker her

5.- 31. Oktober 2013

Brian Saaby "Under overfladen"

 

Fernisering fredag 4. oktober kl. 17.00

 

Galleri Kbh Kunst slår dørene op til en udstilling om menneskelige sandheder

 

Brian Saaby har skabt et billedunivers baseret på de sandheder, som gemmer sig under overfladen hos alle mennesker. Alt det man ikke ser ved første øjekast, men som mange gemmer på eller tumler med. Det kan f.eks. være karakterfejl, skjulte længsler eller ønsker, som kommer til udtryk i Saabys nye værker.

Saaby laver surrealistiske fortællinger med et element af humor, galskab og vilde farver. Han arbejder med underbevidstheden, når han maler. Stemning og motiv formes langsomt hen ad vejen, mens han langsomt får guidet sig ind på, hvor han vil hen med værket, og hvad det skal handle om. I Saabys værker gives svaret ikke på forhånd, i stedet inviteres beskueren til selv at gå på opdagelse og finde sin egen fortolkning.

Saaby har bl.a. vundet en pris for bedste udsmykning i 2009, vundet DM i artbattle, og udstillet på et hav af gallerier, kunstforeninger og messer, både i Danmark og udlandet; bl.a. i Italien på Casa Castillio. Nu ser Galleri Kbh Kunst frem til at åbne dørene til soloudstillingen ”Under overfladen”. Det kan anbefales at tage forbi galleriet, og se med egne øjne, hvad Brian Saaby nu har gravet frem ”Under Overfladen”.

Yderligere information om Brian Saaby findes på:

Fernisering, udstilling, kunstudstilling, kbh kunst, nutidskunst, ny kunst, ung,

Kasper Bauer

Fernisering fredag den 6. september kl. 17.00 - 20.00

 

Kunstudstilling: Kasper Bauer – Det positive i at slå en streg.

Galleri Kbh Kunst inviterer i september måned til debutudstilling med kunstneren Kasper Bauer.

Kasper Bauer får sin inspiration fra synsindtryk i sin hverdag. Han søger at udfordre hans egen menneskelige, og banale tilgang, til disse indtryk, ved at koge dem ned, til der kun er essensen tilbage; et sort/hvidt univers af sansende streger. Kasper Bauers primære valg af materialer til udstillingen, kuglepen på papir er med til at understrege det udtryk, han har arbejdet med.

Kasper Bauer er født i 1986. Han er opvokset i Roskilde og bor i dag på Nørrebro. Han vil være til stede under ferniseringen, fredag den 6. september.

 

Kunstner: Kasper Bauer.

Titel: ”Det positive i at slå en streg”.

Fernisering: Fredag d. 6/9-2013. Kl. 17-20.

 

Udstillingen varer fra lørdag den 7/9 til og med søndag den 29/9-2013.

 

 

Copenhagen Photo festival

Galleriet har en særudstilling i forbindelse med Copenhagen Photo festival.

I perioden den 6. juni - 16. juni 2013

Fernisering på udstillingen er torsdag den 6. juni kl. 17-19

Der vil være to sideløbende udstillinger i galleriet i perioden:

  • "Kvinde kend din kønskrans". ​Ti unge kvinder har indvilget i at vise deres ydre kønsorganers anatomi med det formål at gøre os i stand til at se og begribe dét, som generationer har italesat som ”jomfruhinden”. En gruppe kvinder der kalder sig "Kønskranskredsen" står bag projektet.
  • Mikala Valeur: "Mørkekammer"

    Vores fast-tilknyttede kunstner Mikala Valeur, har planlagt en lille udstilling til fotofestivalen. Den glæder vi os også meget til at vise jer.

    Mikala Valeur er en eksperimenterende kunstner, der både arbejder med maleri, skulptur og fotografi. Kunsten kalder Mikala for situationskunst og den afspejler livets forunderlige øjeblikke. I hendes fotografier bliver der leget med kontrast, farve og lys. Man genkender, det man ser, samtidigt med, at det bliver drømmeagtigt og uvirkeligt alt det, som du måske ikke lægger mærke til, men som Mikalas skarpe blik fanger i hverdagen.

2. - 22. Decmber 2012

Jill Ann Press

Jill Ann Press er en dansk-amerikansk kunstner med base i København, som har specialiseret sig i maleri og grafisk design. Jill Ann Press præsenterer sine seneste malerier i en udstilling på Galleri kbhKunst. Det er en verden af dollargrin, burger joints, slidte billboards, og varme donuts. Man behøver dog ikke være amerikaner for at sætte pris på udstillingen. For den amerikanske drøm, som Jill Ann Press maler, består af lige dele længsel, forhindringer og håb -- og dét gør hendes malerier interessante og relevante for mennesker af enhver slags.

At Jill Ann Press er en visuel historiefortæller i lige så høj grad som hun er kunstmaler ses tydeligt i kollageserien Remixed Letters, Collagerne er sammensat af originale, håndskrevne breve, antikvariske bogsider og bilmanualer fra 1950’erne. Resultatet er funky og retro på samme tid, og de pudsige koblinger får ofte beskueren til at bygge videre på historien. Remixed Letters blev for nylig vist på den prestigefyldte, censurerede Kunstnernes Sommerudstilling 2012.

31. august - 8. september 2012

Installation: KAOSBØRN

Bandet Kaosbørn, har stået bag den interaktive video installation.

!2 kunstnere, 12 fjernsyn, 12 sange

Husk Hørebøffer!

29. august 2012

TIL STØTTE FOR HOSPITALSKLOVNENE

ArtDiva og Kbh kunst  samt 17 professionelle kunstnere donerede et malerier som blev solgt over Lauritz.com

Indsamlingen gav penge til at en hospitalsklov kunne arbejde i et år!!

Stor tak til alle kunstnerne

5.- 16. august 2012

DECOBIUS

En kunstudstilling med rå spontanitet og en karikeret, legende streg - Der sætter fantasien i gang!

Decobius arbejder i en spontan figurativ retning, og uden brug af skitser, tegner han direkte med tusch og lader inspirationen flyde fra hovedet og ned på papiret. I et mix af karikatur og humor sammensat af detaljerede dele og enkelte former, skaber han dynamik i billedet.

Rå figurer og surrealistiske elementer præger hans værker. Udstillingen indeholder tusch tegninger og akryl på lærred med iøjnefaldende farver og kontraster som er med til at skabe interessant liv i hans værker

27. -29. juli 2012

Cross-over: En udstilling om det elementære menneske

 Kunst Kunstnere:  Rit  Lomo  &  Nike  Adler  (DE)

 

Eklsklusiv  live-­‐performance  af: Lydmor  (DK)   

Support  af  Warmlight  (US/DK/HU)

3. - 29. juni 2012

2 TEMPOER

To søkende en udstilling. Mikala Valeur og Marie Louise Valeur Heger, udstiller Papirskulptuere og drivtømmer, maleri, plakater og tusch tegninger. Jazz musik på ferniseringsdagen.

De to søstre er trods deres fælles blod vidt forskellige, og derfor titlen på udstillingen. Mikala arbejder energisk og målbevidst og Marie Louise arbejder sagte og betænksomt. Således i deres værker, også i deres personkarakteristika. Alligevel er der ligheder i deres kunst, som begge afspejler en råhed og dybde. Begge piger benytter sig af primær- og jordfarver, og intet ved dem virker poleret – hverken deres kunst eller deres personligheder, som til stadighed hænger sammen trods de to vidt forskellige tempoer

7. april 29. april 2012

Mia Willaume - Fragments

Som noget nyt har Mia Willeaume med ”Fragments”-udstillingen denne gang udelukkende arbejdet med det abstrakte udtryk.

Løse geometriske former som trekanter, spidser og ovaler. Med sin lag-på-lag collageteknik arbejdes formerne ind i hinanden.

Papirmaterialerne som silkepapir, tapeter, tidsskrifter, kardus, japanpapir, børnetegninger, gamle breve klippes løst ud og både den positive og negative form anvendes.

Derefter påmales med akrylmaling, tusch, blæk, spray, blyant og lak, nye lag tilføres indtil den ønskede dybde er opnået.

21 februar til den 28 marts. 2012

Rozi - Drømmen om det eksotiske

 

For den thailandske billedkunstner ”Rozi” Kwanjai er en gåtur i den danske bøgeskov et stærkt motiv i hans fantasi – og - billedverden.

Den 38-årige maler har aldrig sat sine ben i Danmark eller norden, så hans naturalistiske landskabsbilleder er skabt med udgangspunkt i fotografier og egne forestillinger. Denne kombination giver en surrealistisk stemning med stærke farver i drømmeagtige birke eller bøgeskove, hvor træstammer og blade gentages i det uendelige. De store lærreder påføres oliemaling med lille spartel i pointillistisk stil. Kwanjai er uddannet fra kunstakademiet i Sydthailand i 2002.                                                                               

Vibe Krogsgaard

27. januar - 17. februar 2012

Fantasien fejler ikke noget

Vibe Krongsgaard:

Humor og alvor går hånd i hånd I hendes billeder

Udstillingen i Galleri kbh kunst, bliver udsat for en del fantasi - grisene har mange ben og bestemt krølle på halen, visse fugle har ingen vinger, men ofte bukser på. Stole kan danse og være ganske royale. 

Til nogle af Vibes sidste billeder har hun fået inspiration i den Berlinske Street-art, hvor jeg opbygger en baggrund med kollage af plakater som jeg ”stjæler” i Berlin og maler mine motiver bagefter. Senest er nogle af mine figurer sprunget ud af lærredet i form af mindre skulpturer. 

Jeg vil gerne udtrykke livsglæde og fabulere over livets små og store finurligheder.

1. december til 27. december 2011

Jul i det lille galleri og hygge på lager

Kom til jule hygge søndag d. 4. December 2011 Kl. 12-16 og få inspiration til personlige gaver.

I december måned viser vi farverig graffiti kunst af kunstneren CLEAN, I kender det sikkert fra det offentlige rum, CLEAN har været med til at dekorere flere af Københavns facader

Der er mindre værker af  Steen Berg Hansen, Christina Julsgaard og Helle Borre

 

Glædelig Jul

Galleri kbh kunst v/ Helle Borre

Galleri kbh kunst, Ignatius, Kirkeby

3. november 2011 til 30. novmber 2011

Sex for begyndere af Janna Yamuna Kirkeby og Bjørn Ignatius Øckenholt

Barmfagre kvinder med vilje og virkelyst og unge mænd i underbukser 

er de foretrukne rollemodeller i de fortællinger eller ikke-fortællinger, 

der sættes i gang i billeder og skulpturelle tegninger. 

Der er guf og lir både ud fra en kunstnerisk synsvinkel og 

en noget lavere liggende horisont. 

Det er op til den enkelte at give sig hen eller opsætte forbehold.

 

De to kunstnere Janna Yamuna Kirkeby og Bjørn Ignatius Øckenholt udstiller hos Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34, Kbk K. under temaet ”Sex for begyndere”.

 

Kig forbi til ferniseringen fredag den 4. November 2011 kl. 17- 20

Der serveres lækker men billig lambrusco og taggy flødeboller.

30. sep. 2011 til 30. okt. 2011

Myra Sjöberg - Glem alt om det søde eventyr

Galleri KBH Kunst inviterede i juni måned til Erotisk Broderi, og fortsætter den progressive vej mod en ny verdensopfattelse med denne kommende fernisering med Myra Sjöberg.

Myra redefinerer din opfattelse af det søde eventyr, og giver dig ikke så lidt at tænke over. Myra fortolker diverse eventyr ikoner som Snehvide, Guldlok og Bambi, og giver dem en barsk kant.

 

Myra udtaler selv følgende om udstillingen:

“Jeg syntes, det var interessant at drage nytte af den meget symbolrige verden, som disse historier byder på, og prøve at forstå, hvad disse gamle folkesagn kan lære os i dag. Er den onde dronning virkelig ond? Er Rødhætte måske mere ulv end yndig pige? Og er det ikke lidt mere retfærdigt, hvis bjørnene får lov til at spise Guldlok?”

Anne Lorenzen, Galleri kbh kunst,

Udstilling fra den 4. september til den 28. september 2011

Anne Lorenzen - På nye eventyr

Selvom Anne Lorenzen er 58 år, opfatter mange hendes kunst som ”ung”. Forklaringen er måske, at hun tog billedkunsten op som fuldtidsbeskæftigelse i en moden alder.

Anne siger selv om sin tilgang til kunst:

”Jeg ønsker at forblive i en livslang udvikling og uddannelse, og derfor eksperimenterer jeg næsten konstant med nye udtryk og materialer.

På trods af den konstante udvikling af udtrykket har Anne Lorenzens værker en genkendelighed hen over tiden. Anne fremhæver, at hendes måde at bruge farver på flyder som en arvemasse med over i de nye ting, der bliver til. Anne fremhæver desuden, at visse motiver, mønstre og tekster følger med videre, selvom billederne forandrer sig. Endelig understreger Anne, at hendes billeder er fortællinger i farver, og Anne Lorenzen tager udgangspunkt i sig selv.

 

En hyldest til livet

Foto udstilling 

Fernisering d. 17. august kl. 17.00, udstillingen slutter d.31 august.

Baseret på en kunst event af Mette Clayholm, hvor 20 kunstnere har malet gravide maver i runde taarn.

Erotisk broderi

 

Temaet for denne udstilling er erotisk broderi, som kun mormor kan lave den!

Udstillingen er en fællesudstilling, hvor alle har haft mulighed for at deltage. De bedste erotiske broderier bliver valgt ud til sommerens hotte udstilling som kan ses d. 10 juni.

 

Ferniseringen "Den sorte fede streg" af Steen Berg Hansen.

1.maj kl. 12-16.00

Steen Berg Hansen siger om sin kunst: Virkeligheden mangler OUTLINES – store fede outlines! Flere centimeter tykke, store, sorte streger til at omkranse os i nuet, og definere de rum vi bevæger os i. Vi har brug for at blive fortalt. Vi har behov for at blive adskilt fra hinanden og fra den slørede virkelighed.

For virkeligheden er GROTESK, - og forunderlig, foranderlig og forvirrende.

Vi lever vores liv i virvar, ofte et farveløst virvar hvor alt blandes, og hvor det forventes at vi kan finde hoved og hale i vores NU.


Derfor er kunsten og dens ophavsmand så vigtig. Kunstneren sætter outlines og farver illusionen for os. Kunstneren sætter det groteske virvar skak, ordner det og pifter der op med farver. Klare farver. PANGFARVER. Masser farver. En art klarhed er på sin plads.
 

 

Søndag d. 3. april

"Power to the painting" af Christina Julsgaard

Fernisering med Christina Julsgaard. Søndag d. 3. april kl. 12-16

Søndag d. 6. marts

Jefrescott

6. februar 2011

Preben Haven

7. januar

Jan Klein

December 2010

FÆLLES JULEUDSTILLING

Fælles udstilling af galleriets faste udstillere.

Oktober 2010

"ET LILLE STYKKE BERLIN" af Vibe Krogsgaard

September 2010

"TRANSIT" af Rikke Kühn