Storm - "Re Up"

Fernisering: fredag d. 22. juni 2018  kl. 16-19

Udstilling: 22. juni - 5. august 2018

Fra Seoul til København – fra gade til galleri!

Christian Storm (f. 1977) er netop returneret efter seks måneder i Seoul, Sydkorea, hvor han fordelte sin arbejdstid- og indsats mellem byens mure og atelierets lærreder, mellem bestilte værker på gadeplan og udstilling på et galleri. Vi glæder os til at præsentere hans videreudvikling af de værker på udstillingen ”Re up”. 


Vores yndlings-eksempel fra hans arbejde i Seoul er en uanselig, slidt mur til en gammel restaurant, han spottede på en af sine mange vandringer. Værtsparret havde haft stedet i 22 år og han fik deres velsignelse. Han kvitterede ved at skabe et værk med udgangspunkt i mandarin-ænder, som i Asien er et symbol på dyb kærlighed og troskab.

Christian Storm begyndte som grafitti-kunstner i starten af 90'erne. Han finder, som det er så typisk for spraydåse-entusiaster, lige så meget sin inspiration i selve byrummet, som i sit indre liv af fantasi og filosofiske overvejelser. Og det kan være både en ”travl gavl” i en hektisk bykerne såvel som øde og forladte udkantsbygninger, der udfordrer ham til et nyt værk. 

Ud over alle aktiviteterne i Seoul bør det nævnes, at han i marts i år deltog i Hong Kong Walls. Og at han opnåede sine, præcis, femten sekunders berømmelse i følgende indslag på CNN:

https://edition.cnn.com/videos/tv/2018/04/26/art-basel-talk-asia-2.cnn