MEIK BRÜSCH

Beskæftiger sig med at sætte en ting sammen med en anden ting, så den næste ting bliver til. Han kan godt lide det, når blå, gul og rød har en chat, men nogle af deres samtaler behøver ham ikke. Han kan godt lide det, når en våd klump af ler, eller formen af ​​et stykke træ, hvisker om tidligere bevægelser og relationer. Han vil sammenkoble lige nok spor for dig til at skabe en tanke, men samtidig at opløse den umiddelbare samhørighed.

Hjulpet af trylleriet med stærke farver og foregivende symmetrisk kvaksalveri, monterer han et behageligt ydre net, der stopper og understøtter vores opfattelse af altings forfald eller delikate sammensætning - i livet såvel som i ethvert objekt.

Hans linoleumssnit er humoristiske og sørgmuntre på samme tid. Teknikken han benytter, er at trykke et antal billeder, for derefter individuelt at tegne på og bemale trykket. Herved fremkommer unika værker, hvor det enkelte tryk fremstår forskelligt fra de andre, via f.eks. øjen-stillingen, beklædningen eller farverne … en sjov leg med udtrykket.

Keramikskulpturerne er organiske og nonfigurative.

Meik er uddannet etnolog, men arbejder i dag primært som kunstner.

Meiks Instagram