"DE VILDE KNÆGTE"

10  vilde knægte er løs i byen!
Fra 23/3 2019 viser Galleri kbh kunst gruppeudstillingen ”De Vilde Knægte”, hvor et stærkt hold af yngre, mandlige kunstnere fra ind- og udland viser fortrinsvis figurativ kunst.


De 10 deltagende kunstnere har et vildt og stærkt personligt formsprog tilfælles, og de skaber med stor autonomi deres værker ud fra personlige præferencer, og ikke tillært, akademisk teori. Værkerne skal ikke forklares eller formidles – de skal være ”fede” i sig selv!

De er alle mænd under 40 år, ”knægtede” i attituden og ekspressive i deres kunst, som både er klassisk maleri på lærred, træplade og papir og keramik. Nogle er akademi-uddannede, andre selvlærte kunstnere, nogle kan ses på traditionelle gallerier, nogle slet ikke, og de tager ikke sig selv alt for højtideligt. No Bullshit.

Det er gallerist Helle Borre og kurator, artblogger og kunstskribent Connie Boe Boss, der har sat holdet, ud fra hvem de personligt kan lide og ud fra hvad der rører sig på dele af den unge danske kunstscene i disse år. En kunstscene, der ikke nødvendigvis er ”godkendt på parnasset” – men som har POWER!

Deltagende kunstnere:

MORTEN HEMMINGSEN SØRUP
JESPER BOHNSTEDT
DAVID IAIN BROWN
ARNE-MARIÚS SKOGÅS
TROELS A NIELSEN
RASMUS ALBERTSEN
THOMAS PLAUBORG
MEIK BRÜSCH
SIMON BUCH PETERSEN
PETER BIRK

DE VILDE KNÆGTE – FERNISERING 23/3 KL. 13-16

UDSTILLINGSPERIODE 23/3 – 13/4 2019


GALLERI KBH KUNST – ØSTER SØGADE 34, 1357 KØBENHAVN K

Herunder er lidt billedeksempler, så I kan se hvad I kan glæde Jer til!

Se alle værker her: http://www.kbhkunst.dk/de-vilde-knaegte-vaerker