Brian Saaby

Brian Saaby, Bamse og Kylling, Røvgevir, alfons Åberg, Kylling, bamse, kaja og Andrea, Fed kunst, Galleri kbh kunst, Galleri københavn, Fine art
Brian Saaby, Bamse og Kylling, Røvgevir, alfons Åberg, Kylling, bamse, kaja og Andrea, Fed kunst, Galleri kbh kunst, Galleri københavn, Fine art

Brian Saaby har bl.a. vundet en pris for bedste udsmykning i 2009, vundet DM i artbattle, og udstillet på et hav af gallerier, kunstforeninger og messer, både i Danmark og udlandet, bl.a. i Italien på Casa Castillio.

Brian Saaby har skabt et billedunivers baseret på de sandheder, som gemmer sig under overfladen hos alle mennesker. Alt det man ikke ser ved første øjekast, men som mange gemmer på eller tumler med. Det kan f.eks. være karakterfejl, skjulte længsler eller ønsker, som kommer til udtryk i Saabys nye værker.

Saaby laver surrealistiske fortællinger med et element af humor, galskab og vilde farver. Han arbejder meget med underbevidstheden, når han maler. Stemning og motiv formes langsomt hen ad vejen, imens han får guidet sig ind på, hvor han vil hen med værket, og hvad det skal handle om. I Saabys værker gives svaret ikke på forhånd, i stedet inviteres beskueren til selv at gå på opdagelse og finde sin egen fortolkning. 

Brian på Instagram

Brian Saaby.

Begrænset oplag. 

Kunsttryk på 360g museumspapir. - Nummereret og signeret.

 

Priser:

40x50cm: 1.200,- kr uden ramme. • 1.500,- kr i sort ramme. 

50x50 cm: 1.400,- kr uden ramme. • 2.000,- kr i sort ramme.

50x70 cm: 1.600,- kr uden ramme. • 2.200,- kr i sort ramme.

60x80cm: 1.900,- kr uden ramme. • 2.500,- kr i sort ramme.

 

Det er ikke sikkert, at vi ligger inde med alle tryk, men vi kan bestille dem hjem til dig. :)

Kontakt Helle Borre på info@kbhkunst.dk for bestilling eller ved forespørgsel.