Nuværende udstilling i Galleri kbh kunst.

Kunst, kbh kunst, contemporary art, copenhagen, København,

17. november-21 december 2018

Årets sidste udstilling

# KBH EXIT 18 
- Gruppeudstilling.

Fernisering: lørdag den 17. november kl. 12-15

Udstillingen kører til og med den 21. december.

 


Kunstnere:

Jamie Linley, Sissi Møller, Bella Ahlman, Brian Saaby, Christina Elvira Godsk, Hanne Schmidt, Rasmus Albertsen, Karen Nyholm, Christina Julsgaard, Sjulle, Rasmus Højfeldt, Christian Storm,
Mikala Valeur,Simon Buch, Lise Vestergaard, Kitt Buch, Maya Ripley, Nadine Meinicke-Kleint, Trine Lund, Myra Sjöberg, Mia Willaume, Iris Bendt-Hedal, Steen Berg og Kasper Bauer. 


I den forbindelse med den sidste udstilling for i år, vil det være os en stor glæde at få besøg af Jer. Vi byder på hvid glögg, julesnaps og knas. 

Op til udstillingen får vi masser af nye både store og små værker fra vores faste kunstnere, så der skulle være god mulighed for, at få en god julegave med hjem. Desuden er udstillingen med skiftende værker, så det er muligt at få julegaven med hjem, med det samme. Julegaver kan byttes til et andet værk eller et tilgodebevis frem til den 12. januar 2019. 

Vi ønsker jer en god og rolig december måned!  

FÅ 500 KR.

I perioden fra den 17. november - 21. december tilbyder vi, ved køb af et gavekort på 2500,- kr, en bonus på 500,- kr.  Eller køb et gavekort på 400,- og få en bonus på 100,- kr. En gave til jer fra os!

Christina Elvira Godsk, kbh kunst, galleri, københavn, samtidskunst, art brut
Kbh kunst, galleri, kunsthandel, blandet udstilling, ny kunst, kunst, ung, smart, cool, sej, flot, up and coming,

Blandet udstilling

I mellem de forskellige udstillinger kan du altid, i ro og mag, bladre igennem et udvalg af kunst fra de +20 forskellige kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, eller tag et kig ind i vores atelierer, hvor du måske møder nogle af vores kunstnere og kan se nye værker blive til.

Find vores kunstnere her på hjemmesiden:

Skiftende udstillinger

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren har indgået et samarbejde omkring udstilling af et udvalg kbh kunsts værker, i de flotte nye lokaler hos Berlinmægleren i Berlin. 

Så skal du til Berlin? Så slå et smut forbi. Det ser super flot ud, synes vi!

 

Berlinmæglerens adresse er:
PRENZLAUER ALLEE 234
10405 BERLIN

Du kan læse mere om Berlinmægleren her:
berlinmaegleren.dk