Nuværende udstilling i Galleri kbh kunst.

22. juni - 5. august 2018

Christian (STORM): "Re Up"

STORM

Fernisering: fredag d. 22. juni  kl. 16-19

Udstilling: 22. juni - 5. august

 

Fra Seoul til København – fra gade til galleri!

Christian Storm (f. 1977) er netop returneret efter seks måneder i Seoul, Sydkorea, hvor han fordelte sin arbejdstid- og indsats mellem byens mure og atelierets lærreder, mellem bestilte værker på gadeplan og udstilling på et galleri. Vi glæder os til at præsentere hans videreudvikling af de værker på udstillingen ”Re up”. 

Vores yndlings-eksempel fra hans arbejde i Seoul er en uanselig, slidt mur til en gammel restaurant, han spottede på en af sine mange vandringer. Værtsparret havde haft stedet i 22 år og han fik deres velsignelse. Han kvitterede ved at skabe et værk med udgangspunkt i mandarin-ænder, som i Asien er et symbol på dyb kærlighed og troskab.

Christian Storm begyndte som grafitti-kunstner i starten af 90'erne. Han finder, som det er så typisk for spraydåse-entusiaster, lige så meget sin inspiration i selve byrummet, som i sit indre liv af fantasi og filosofiske overvejelser. Og det kan være både en ”travl gavl” i en hektisk bykerne såvel som øde og forladte udkantsbygninger, der udfordrer ham til et nyt værk. 

Ud over alle aktiviteterne i Seoul bør det nævnes, at han i marts i år deltog i Hong Kong Walls. Og at han opnåede sine, præcis, femten sekunders berømmelse i følgende indslag på CNN:

https://edition.cnn.com/videos/tv/2018/04/26/art-basel-talk-asia-2.cnn

Christian Storm, re up, grafitti, kunst
Kbh kunst, galleri, kunsthandel, blandet udstilling, ny kunst, kunst, ung, smart, cool, sej, flot, up and coming,

Blandet udstilling

I mellem de forskellige udstillinger kan du altid, i ro og mag, bladre igennem et udvalg af kunst fra de +20 forskellige kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, eller tag et kig ind i vores atelierer, hvor du måske møder nogle af vores kunstnere og kan se nye værker blive til.

Find vores kunstnere her på hjemmesiden:

Skiftende udstillinger

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren har indgået et samarbejde omkring udstilling af et udvalg kbh kunsts værker, i de flotte nye lokaler hos Berlinmægleren i Berlin. 

Så skal du til Berlin? Så slå et smut forbi. Det ser super flot ud, synes vi!

 

Berlinmæglerens adresse er:
PRENZLAUER ALLEE 234
10405 BERLIN

Du kan læse mere om Berlinmægleren her:
berlinmaegleren.dk