Nuværende udstilling i Galleri kbh kunst.

Nadine Meinicke-Kleint, sleeping beauty project, tornerose, sleep, sculpture, skulptur, søvn, sove, tegning, maleri, blæk, ler, KE17, KE18, Kunstnernes efterårsudstilling, galleri kbh kunst, galleri, gallery, gallerie

29. september til 20. oktober 2018

Nadine Meinicke-Kleint: "Sleeping Beauty Project"

- Skulptur og blæktegninger i stor format

SOLO

 

Fernisering: fredag d. 29. september 2018 kl. 13-16

Udstilling: 29. september - 20. oktober 2018

Finissage: 20. oktober 2018

Sted: Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34, 1357 kbh  K.

 

Vågn nu op!?

Det sovende menneske må være det mest skrøbelige væsen i verden. I vågen tilstand den mægtigste art på planeten, i søvnen helt magtesløst. Nadine Meinicke-Kleints portrætter af sovende mennesker fanger og fastholder netop denne forunderligt foruroligende nøgenhed. Med mundene åbne, som ville de fortælle os noget, men uden at ytre ét eneste ord. Ude af stand til at fortælle os deres historie forbliver deres identitet uformet. Vi fortæller historier for at skabe og omskabe os selv, som et evigt foranderligt narrativ af kød og blod. Her høres kun de dybe åndedrag, og her ser vi kroppe, der ikke har travlt med at udvikle deres selvfortælling, men som i mere end én forstand hviler i sig selv. Det er et ømt syn, og de har en anden tyst, ofte drømmende beretning til os.

Meinicke-Kleint interesserer sig grundlæggende for hvordan vi sammenstykker det narrativ, der udgør vores identitet. Hun ynder at ryste posen og genopfinde eller fokusere på ufortalte aspekter af specifikke historier. Til ”Sleeping beauty project” har hun materiale-mæssigt mestendels valgt at arbejde med blæk og ler. Den sorte streg fra klassiske illustrationer af eventyr, kombineret med hendes skulpturers evigt frosne former.

Nadine Meinicke-Kleint er uddannet fra Kunstakademiet i Berlin (Universität der Künste) med speciale i skulptur. Hun bor og arbejder i Danmark, og var repræsenteret på Kunstnernes Efterårsudstilling 2017. En del af værkerne til den nye udstilling er skabt mens hun havde arbejds-ophold på Statens værksteder for kunst.

Nadine Meinicke-Kleint, nuværende udstilling, nu, pt, galleri, kbh, kunst Nadine Meinicke-Kleint, nuværende udstilling, nu, pt, galleri, kbh, kunst
Kbh kunst, galleri, kunsthandel, blandet udstilling, ny kunst, kunst, ung, smart, cool, sej, flot, up and coming,

Blandet udstilling

I mellem de forskellige udstillinger kan du altid, i ro og mag, bladre igennem et udvalg af kunst fra de +20 forskellige kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, eller tag et kig ind i vores atelierer, hvor du måske møder nogle af vores kunstnere og kan se nye værker blive til.

Find vores kunstnere her på hjemmesiden:

Skiftende udstillinger

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren har indgået et samarbejde omkring udstilling af et udvalg kbh kunsts værker, i de flotte nye lokaler hos Berlinmægleren i Berlin. 

Så skal du til Berlin? Så slå et smut forbi. Det ser super flot ud, synes vi!

 

Berlinmæglerens adresse er:
PRENZLAUER ALLEE 234
10405 BERLIN

Du kan læse mere om Berlinmægleren her:
berlinmaegleren.dk