Nuværende udstilling i Galleri kbh kunst.

Kasper Bauer, Martin Bjørnholt Olsen, streger, sort, hvid, grafisk, stramt, maleri, tegning, strange, collage

17. marts - 7. april 2018

Kasper Bauer og Martin Bjørnholt Olsen

Kasper Bauer & Martin Bjørnholt Olsen.

"White light and strange exits"

Fernisering 17. marts kl. 15-18

Udstilling 17. marts - 7. april 2018.

Streger vandret. Lodret. På kryds og tværs. Måske symboliserende det net rutinerne lægger ned over vores hverdag. Så kommer de små skred, det skæve brud, det nølende tryk med pennen, der afsætter små pletter eller klatter og ændrer de faste former. Linjer, der bugter sig eller knækker. Det, der umiddelbart ligner fejl er i virkeligheden bevægelse. Det, der tegner nye veje i et livsmønster. Kasper Bauers (f. 1986) univers af streger kan ved første øjekast synes minimalistisk og stringent, men ved næste åbenbare variationer nok til for alvor at sætte tankerne i gang. Bauers foretrukne materialer er pen, akryl og olie på papir og lærred.

Martin Bjørnholt Olsen (f. 1986) har collagen som sin foretrukne form. Han forsøger at skabe en ny og alternativ virkelighed af skarpe modsætninger og kontraster. At udfordre harmonien med, for eksempel, atomraketter og deforme ansigter. Og sort/hvide nuancer, der blandes med stærke, klare farver. Flere af hans værker er inspireret af arkitektur, men mennesket spiller som regel en central rolle. I hans atelier rives der, klippes ud, limes, sprayes og klattes med forskellige former for tusch, olie- og spraymaling.

Begge kunstnere er opvokset i Roskilde, hvor de i deres tidlige ungdom mødtes om spraydåser og Posca-tuscher i grafitti-miljøet. Siden har de udviklet hver deres særegne udtryk. Kasper Bauer har tidligere lavet værker til Byens Hegn og udstillet hos Le Fix Gallery.

Kbh kunst, galleri, kunsthandel, blandet udstilling, ny kunst, kunst, ung, smart, cool, sej, flot, up and coming,

Blandet udstilling

I mellem de forskellige udstillinger kan du altid, i ro og mag, bladre igennem et udvalg af kunst fra de +20 forskellige kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, eller tag et kig ind i vores atelierer, hvor du måske møder nogle af vores kunstnere og kan se nye værker blive til.

Find vores kunstnere her på hjemmesiden:

Skiftende udstillinger

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren har indgået et samarbejde omkring udstilling af et udvalg kbh kunsts værker, i de flotte nye lokaler hos Berlinmægleren i Berlin. 

Så skal du til Berlin? Så slå et smut forbi. Det ser super flot ud, synes vi!

 

Berlinmæglerens adresse er:
PRENZLAUER ALLEE 234
10405 BERLIN

Du kan læse mere om Berlinmægleren her:
berlinmaegleren.dk