Nuværende udstilling i Galleri kbh kunst.

Simon Fensholm, in retrospect, nye værker, samtidskunst, contemporary, københavn, galleri, kbh kunst

1.- 22. september 2018

Simon Fensholm

"You make my clouds swim in comfortable chaos"

- solo.

Fernisering: 1. september 2018. Kl. 13-17

Udstilling: 1.- 22. september 2018.

Simon Fensholm og kbh kunst fejrer afslutningen på 13 års samarbejde med en større retrospektiv udstilling – samt helt nye værker som bonus. En unik mulighed for at se en efterhånden etableret, ung dansk kunstners vej fra up-and-coming. Tilmed i de selvsamme lokaler, der lagde vægge til hans første udstillinger.

Simon Fensholm, født 1985, har også været repræsenteret på Kunstnernes Efterårsudstilling (2015) og Forårsudstillingen på Charlottenborg (2016).

Kunstskribent Connie Boe Boss om kunstneren:

”Han fortæller historier om menneskets skrøbelighed og angst i poetiske, og dog dystopiske scenarier. Med udgangspunkt i egne sanselige oplevelser skildrer han livet, som han ser det – og altid med den blå, melankolske farve som stemningssættende baggrund.

”To be Blue” er et grundvilkår i Fensholms univers, ikke forstået som nedtrykthed, men som en basal stemning og livsforståelse. Simon Fensholm forholder sig til tilværelsens mørke og problematiske sider og insisterer på at de findes og skal frem i lyset og i kunsten. Gennem hans billeder får man indtryk af et intellektuelt og velfunderet menneske, der tænker over vore livsvilkår og valg.

Simon Fensholm konstruerer ikke sine værker, han maler simpelthen bare – uden skitse eller idé om det endelige udtryk starter han processen og arbejder koncentreret i akrylmalingens tilgængelige hurtighed, hvorved billedet også i færdig form fremstår friskt og spontant. Det er som om det tempo, han selv og den ungdom han beskriver, lever i, sætter sig igennem i maleriet.”

Sted: Galleri kbh kunst, Øster Søgade 34. KBH K.

Simon Fensholm, nuværende udstilling, nu, pt, galleri, kbh, kunst Simon Fensholm, nuværende udstilling, nu, pt, galleri, kbh, kunst
Kbh kunst, galleri, kunsthandel, blandet udstilling, ny kunst, kunst, ung, smart, cool, sej, flot, up and coming,

Blandet udstilling

I mellem de forskellige udstillinger kan du altid, i ro og mag, bladre igennem et udvalg af kunst fra de +20 forskellige kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, eller tag et kig ind i vores atelierer, hvor du måske møder nogle af vores kunstnere og kan se nye værker blive til.

Find vores kunstnere her på hjemmesiden:

Skiftende udstillinger

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren har indgået et samarbejde omkring udstilling af et udvalg kbh kunsts værker, i de flotte nye lokaler hos Berlinmægleren i Berlin. 

Så skal du til Berlin? Så slå et smut forbi. Det ser super flot ud, synes vi!

 

Berlinmæglerens adresse er:
PRENZLAUER ALLEE 234
10405 BERLIN

Du kan læse mere om Berlinmægleren her:
berlinmaegleren.dk