Nuværende udstilling i Galleri kbh kunst.

30. september - 26. oktober

Frank Wood: "If it's ugly, it's art"

- Olie maleri

Fernisering: 30. september kl. 13-15

Udstilling: 30. september - 26. oktober 2017.

Fra den 30. september har du mulighed for at opleve imponerende og provokerende kunst i stort format af billedkunstneren Frank Wood i Galleri kbh kunst.

Frank Wood er en figurativ maler, hvis motiver lever på kanten af surrealismen og det groteske. Han får i sine værker afløb for, hvad han kalder ustyrlige, uforklarlige, uforståelige og ofte grænseoverskridende fantasier og visioner, som fylder i hans indre. Han søger forklaringer på hemmelighederne i hans indre univers og det manifesterer sig i insisterende motiver, som får os til at reagere med lige dele fryd og forargelse; med undren og forundring.

Han startede sin karriere som sølvsmed og kom senere i mesterlære hos maleren Erwin Kuchta. Han har haft atelier og arbejdet med sine værker på værksteder i bl.a. Indien og Cuba. Han oprettede atelier i Danmark i 2009 og har siden eksperimenteret med, og udviklet sin egen specielle maleteknik, baseret på den såkaldte ”renæssance-teknik”. Denne teknik består bl.a. i at man blander malingen til et maleri helt fra bunden ved brug af ganske bestemte olier og pigmenter, der så påføres lærredet i mange lag og i ganske bestemte intervaller. Resultatet forener moderne maleteknik med gammel Italiensk materialekendskab.

Frank Wood fortæller selv om sine billeder: “Jeg har hele mit liv levet på kanten af den bekvemme, vedtagne gode smag. Jeg har altid været draget mod det mærkværdige og forunderlige i livet, søgt forklaringer de mest obskure og uventede steder, og set skrækkelige hemmeligheder i mit eget indre univers. Det er i dette grænseland, hvor det tiltrækkende og frastødende kæmper mod hinanden, at disse insisterende billeder er blevet til.”

Vi glæder os til at se jer til en stor oplevelse i Galleri kbh kunst. Kom til fernisering den 30. september kl. 13-15. Frank Wood vil selv være tilstede og galleriet byder på et glas.

September 2016 - august 2017

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren

Galleri kbh kunst og Berlinmægleren har indgået et samarbejde omkring udstilling af et udvalg kbh kunsts værker, i de flotte nye lokaler hos Berlinmægleren i Berlin. 

Så skal du til Berlin? Så slå et smut forbi. Det ser super flot ud, synes vi!

 

Berlinmæglerens adresse er:
PRENZLAUER ALLEE 234
10405 BERLIN

Du kan læse mere om Berlinmægleren her:
berlinmaegleren.dk

Kbh kunst, galleri, kunsthandel, blandet udstilling, ny kunst, kunst, ung, smart, cool, sej, flot, up and coming,

Blandet udstilling

I mellem de forskellige udstillinger kan du altid, i ro og mag, bladre igennem et udvalg af kunst fra de +20 forskellige kunstnere, vi repræsenterer i galleriet, eller tag et kig ind i vores atelierer, hvor du måske møder nogle af vores kunstnere og kan se nye værker blive til.

Find vores kunstnere her på hjemmesiden: