Kommende udstillinger og events i Galleri kbh kunst.

Sjulle

1. - 22. September 2017

Sjulle: "Transformation"

 
Fernisering: 1. september 2017 Kl. 17-19.
Udstilling: 1. september - 22. september 2017
 

 

I september måned udstiller Summer Tuula Zofia Schulstad, også kendt som Sjulle, i Galleri kbh kunst på Øster Søgade.

 
Med udstillingen “Transformation” åbnes et vindue ind til kunstneren, Sjulles, egen transformation og proces, hvor, som Sjulle selv fortæller det, både det indre og det ydre er i kraftig forandring i dette øjeblik i tiden.
 
Det afspejler sig i værkerne - en lokkende samling abstrakte ansigter i et farverigt univers. Disse værker ændrer form og udtryk alt efter hvem, der kigger på dem og hvorfra. I netop dette rum opstår en mulig kombination af kunstnerens egen transformation og beskuerens. Potentialet ligger i mødet med værkernes forskellige lag. Vælg selv, hvor langt du vil gå ind i denne verden. Energierne smelter sammen i processen og transformation er til sidst uundgåelig.
 
Sjulle fortæller om hendes kunst:
“Jeg forsøger at male min indre verden. Mit liv og livet i sig selv, som jeg ser det. Jeg kan til tider bruge et mørkt og grotesk sprog. Jeg tegner og maler uden at min ego styrer. Jeg ved og føler at min indre verden maler for mig. Jeg tror ikke mit liv er så forskelligt fra andres liv, det går også op og ned for mig i livet. Jeg kan have det svært, jeg kan være lykkelig og glad, og det er det, der er mit ønske at udforske. Jeg er sikker på at jeg rammer noget i andre mennesker, når jeg maler og tegner. Jeg gør det, både fordi jeg ikke kan lade være med det, men også fordi jeg også har noget at fortælle min omverden. Jeg tror på, at det jeg gør, kan gøre en forskel i andres liv. Jeg tror på, at jeg sætter tankerne igang hos andre mennesker, og derigennem påvirker eller inspirerer dem individuelt, hvilket gør kunsten samt livet magisk og meget unikt.”
 
Galleriet byder på vin og Sjulle vil være tilstede under ferniseringen.
Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer :)
 

28. oktober - 11. november 2017

Thomas Arendt: "Transitstøv og fragmenter"

Fernisering: 28. oktober kl. 13-15.

Mere info på vej!