Kommende udstillinger og events i Galleri kbh kunst.

Thomas Arendt, kbh kunst, 2017, galleri, udstilling, fernisering

28. oktober - 11. november 2017

Thomas Arendt:

 

"Transitstøv og fragmenter"

Fernisering: 28. oktober kl. 13-15.

Udstilling 28. okt. - 11. nov. 2017

 

 

Thomas Arendt får sin inspiration fra mønstre og motiver fra naturen og universet. Han ser sin kunst som en måde at udforske og forstå verden og universet på. Han arbejder med begreber som naturlovene, kaos og orden. 

Thomas Arendt har malet siden midthalvfemserne og har sin baggrund i graffiti og street art. En baggrund som stadig kommer til udtryk i hans værker. Tidligere malede han udelukkende med spraymaling. I dag har han udviklet nye teknikker og maler bl.a. med forskellige hjemmelavede værktøjer. I praksis implementeres disse i hans proces som eksperimenter, der bruger tyngdekraften som et redskab, og som lader fysik og tilfældigheder i materialernes egenskaber sætte deres præg og blive en naturlig del af værkerne. 

I denne udstilling tager Thomas os på en rejse i mellem stjernestøv og fysiske love som binder de fragmenter sammen, som er byggesten for alt det vi finder i universet, fra atomer til planeter, måner og stjerner, til os mennesker, der som alt andet blot er i transit, på visit, og i kredsløb i det store puslespil.

Med sig har Thomas en, indtil videre hemmelig gæst, vi opdaterer her så snart vi kan fortælle mere ;) 

Vi ses til en spændende rejse ud i universet og ind i os selv den 28/10 2017 kl. 13-15. Thomas vil selv være tilstede og vi byder som altid på et glas.