David Lundbye

David lundbye, Fotokunst, foto, storrytelling, stories, imaginær verden, dyr, campingvogne, hjort, udstilling, københavn, kbhkunst, digitalkunst,
David lundbye, Fotokunst, foto, storrytelling, stories, imaginær verden, dyr, campingvogne, hjort, udstilling, københavn, kbhkunst, digitalkunst,

David Lundbye 1980-

2012 Master of Fine Art, Program in Advanced Photographic Studies, ICP-Bard College, New York

2012 Solo udstillingen "Sollicitus" ICP-Bard MFA Studios, New York USA

2014 Sydhavsøernes Censurerede Efterårsudstilling, Vandtårnet, Nykøbing F.

David Lundby er en fortællende kunstner. I krydsfeltet mellem hans fantasi-univers og virkeligheden opstår der surrealistiske verdener, hvor, hvad der kunne være glimt af minder, ses i en udefinerbar tid og på et bekendt, men alligevel ukendt sted.

David arbejder med fotografi og Photoshop for at sætte de billeder sammen, som danner hans værker. Han kalder det selv for “storytelling”. Hans tvetydige motiver sættes sammen af fragmenter, som han tålmodigt går på jagt efter med sit kamera, indtil han til sidst præcist kan sætte det billede sammen, som han har set for sig.

“Storytelling” har været en stor del af David, siden han som barn opdagede, at han via sin fantasi kunne ændre hans omgivelser, så de blev til noget helt andet. Det er denne opdagelse, han nu fører videre i sine fotografier.

David er født i 1980 og har en mastergrad i “Fine Art” fra Advanced Photographic Studies, ICP-Bard College i New York. Han har udover udstillinger her i Danmark, heriblandt Sydhavsøernes Censurerede Udstilling, også haft en solo-udstilling i New York.

Link til David Lundbyes hjemmeside 

Klik på billederne nedenfor for at se detaljer, størrelse og pris

 

Værkerne fås i 3 størrelser
100 x 70cm (edition of 06) Pris ink. ramme  kr 6.700,-
60 x 40cm (edition of 15) Pris Ink. ramme kr 3.800